İyi akşamlar şimdiden yazın hayalini kurmaya başladık...Bu yaz eşimle bodrum gündoğanda olacağız....E tabiki sorumu anladınız herhalde.... ..kıyıdan nereden nasıl avlanabilirim..klasik sorusu olacak .. başta o bölgede bulunan veya bilen kardeşlerimizden gelecek cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum.Nette arama yaptım ama tatmin olmadım.....ama kıyıdan çok iyi çipura levrek alındığını duydum..selamlar
Evet kıyıdan güzel balıklar alabilirsiniz. Balıkçı sandalları kıyıya yanaşıyor, taze taze balıklar getiriyorlar, siz de satınalıyorsunuz. Maksat eve balıkla dönmek değil mi? Şaka şaka, size güzel bir yaz ve bol balıklı tatiller diliyorum. Ben bir yaz Marmaris tarafında küçük bir botla biraz açılıp güzel balıklar tuttuğumu hatırlıyorum. İllaki bir imkan sağlanacaktır. Çok da programlanıp gitmemek lazım. Bu yaz benim de niyetim o bölgeleri gezmek. hayırlısı bakalım.
erdinç bey biz aynı zamanda babakaleye yakın kocaköyün aşağısında cam evlerinede gidiyoruz tatillerde ......
Ben Gümüşlük tarafında kıyıdan avlanıyorum. Raporladığım avlar belki av şekli konusunda yardımcınız olabilir. Bir sorunuz olursa seve seve cevaplarım.
Yazın görüşürüz İnşallah. Akliman, Çağkent Sitesindeyim ben. Eğer cumartesi günleri pazara çıkıyorsanız belki de aynı tezgahtan alışveriş bile yapmışızdır. Kocaköy altı biraz ters kalıyor. Eskiden yol asfalt değildi. Giden pişman gelen pişman. Şimdi iyi biraz olsun. İlker marketin şubeleri, Gülpınarda Ümit restoran (güzel işkembe yapar), Kasap, Aklimandaki kafeteryanın sahibi, ... kime sorsanız tanır.
işşalah erdinç bey ben yazları çağkente oturan akarabama ziyaret için geliyoruz.Belki tanırsınız coşkun aralın annesi nilüfer halama .....hayırlısı ..gelirsem hatrınızı sorarım bizede bekleriz..selamlar
Arabayı bizim evin önüne park ediyorsunuz demektir. Meydandan sağa dönüp yokuşta sol tarafa park ediyorsunuz ya, Sağdan 1. ev benim. Ersin, eşi ve çocukları bizleri tanırlar. İyi insanlardır. Konuşursanız selamlarımı iletin lütfen.