bodrum güvercinlik-kazıklı takip başlığı

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında ahmetyörük tarafından paylaşıldı.

1. ahmetyörük

ahmetyörük ahmet yörük

herkese merhabalar,uzun zamandır sadece okuyucuyken sonunda üye olayım dedim.özellikle kazıklı ve güvercinlikten tekneyle avlanma imkanı bulan bir grubuz.raporlarda özellikle bu bölgelerle ilgili ayrıntılı düzenli paylaşım olan bir başlık olmadığını gördüm.Önceki hafta kazıklıdaydık örneğin zayıf bir av günüydü,birkaç antenli ve kabalidadan başka bir şey alamadık.16 sında ise güvercinlikteyiz,bu hafta sonu bu meralarda avlanan arkadaşlar varsa raporlarını heyecanla bekliyoruz.

2. YuKCeLL

YuKCeLL Yüksel

Favori Kamış:
    Shakespeare 3 Parça
    En İyi Avı:
    Levrek 0.4kg
    Ahmet Hoşgeldin,
    Mera saklama, arkadaşlarla paylaşmama hususunda yargıları olan birisi değilim; Ancak başka birisinin merasına davet edildiysem ve gizliyse oraları saklarım.

Bu benim meram: Saat 13:00 - 17:00 arası tekneyle güvercinlikten keçi adasına(Torbaya doğru) giderken keçi adasına 1-2 km kala patlak, kullanılmayan balık çiftlikleri var. yanınıza taze mamun, yengeç(bacaksız, üst kabuğu alınmış, kırma kullanılır), madya alın. Balık çiftliklerinin hemen yakınlarına klasik dip oltalarını indirin. Saatinde hemen her atışınızda 500-600gr'lık çupraları, patlakgöz mercanları ve iri kopezleri yakalayıp bana dua edin;) Limitleri, ihtiyaç fazlasını iade ediniz. İyi eğlenceler;)
    Bu arada tekneyle o bölgeye giderken makul hızda slikon balık şemsiyesi, büyük çapari yüzdürürseniz güzel palamut ve levrek de alırsınız;)

Fotoğraf çekip raporlamayı unutma...

3. kadircan12345

kadircan12345 kadircan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE SURF CAST 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA AVENGER AV-65b makina
    En İyi Avı:
    40cm lüfer / 5KG İSTAVRİT
  4. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Güvercinlik balıkları hiç lezzetli değil. Çok fazla balık yakalanabiliyor ama gram lezzet yok.

5. ahmet yoruk4

ahmet yoruk4 ahmet yoruka

tekrar merhaba,ilk mesajımdan sonra bir üyelik aktivasyon sorunu yaşadım,ancak yeni bir email ve üyelikle sorunu çözebildim.mesajıma cevap veren arkadaşlardan gecikme için özür dilerim.özellikle yüksel arkadaşım sana çok teşekkür ediyorum bahsettiğin merayı deneyeceğimden şüphen olmasın raporu vermek için heyecanlanıyorum.bizim arkadaşlarla aramızda balığa çıkacağımız hafta sabırsızlanan zamanı geçiremeyenler kendi arasında 'kaşıntı had safhada vs.'terimler kullanırız.şu anda benim de kaşıntım had safhada:)

6. ahmet yoruk4

16 kasımda çok sıkıntılı bir av yaşadık,sahil güvenlikle köşe kapmaca oynadık resmen.böyle olunca da birkaç çiftlik kaçkını çupradan başka bişey alamadık:bu arada yüksel bey söylediğiniz meraya da gidemedik.akşam limana indiğimizde diğer teknelerdeki arkadaşlarla konuştuk,o günkü avdan kimsenin tatmin olmadığını gördük.neyse nasip değilmiş diyelim gelecek turlara bakalım.bi sonraki avımız 30 kasım kazıklı-gürçamlar.hadi hayırlısı

7. kadircan12345

kadircan12345 kadircan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE SURF CAST 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA AVENGER AV-65b makina
    En İyi Avı:
    40cm lüfer / 5KG İSTAVRİT
    bence onun sebebi coğu teknelerin çiftlik yakınlarında avlanmalarıdır eğer kıyıdan ve çiftliklerden uzak yerlerde avlanırsanız gerçekten lezzetli balıklar la karşılaşcaksınız şüpheniz olmasın

8. ahmet yoruk4

30 kasım cumartesi raporu:06 gibi gürçamlar-kıyıkışlacık civarı bir merada ilk oltalarımızı attık,ilk atışla birlikte çekmeye başladık;mercan kabalida,çupra,kolyoz,kopez...boş yoktu.bir saat gibi bu tempoda avlandıktan sonra sahil güv.nedeniyle mera değiştirmek zorunda kaldık.tüm hava bültenleri(meteoroloji.poseıdon..)öğleden sonra 3-5 e dönecek desede deniz bütün gün kelimenin tam anlamıyla yatıktı ve gram rüzgar yoktu.gün sonunda herkesin kovasında 5-6 kilo balık olmuştu.en sonki güvercinlik hüsranının ardından bu av şifa gibi geldi.herkese bol şanslar

9. havatemiz

havatemiz rifat

Sahil güvenlik ile neden köşe kapmaca oynuyorsunuz ? biraz açıklarmısınız. Ben de o bölgede balık avı için tekne motor alıyorumda merak ettim.

10. ahmet yoruk4

çiftliklere yakın avlanma konusunda sıkıntı var biliyorsunuz.bi de sanırım bizim kaptanın belgesi eksikti.