Selam Arkadaşlar yaklaşık 3 ay öncesine kadarbalık tutma nedir ne bilim zevklimidir tatmamıştım . Ama şimdi o kadar çabuk hızla girdiki bu iş kanıma tekne aramaya başladım resmen takımlarım resmen bir çcocuğun oyuncakları kadar değerlerli benim için pazarı iple çekmeye başladımbu hafta yalıkavak zuma plajının oraya gitmeyi planlıyorum adanın köşeden karagöz ve mercana atıcamcanlı mamun kullanıcam bodrum da olan arkadaşlar varsa tanışalım benimle irtabatı geçsin çevremde pek bu işler için sabırlı insan yok
erdinç merhabalar. bende turgutreiste ikamet ediyorum ve burada 4-5 kişilik bir avcı grubuyuz. avcı demiyelimde balık sevdalısı grubuz. biz her fırsatta gece gündüz toplanıp ava gidiyoruz. sayımızı arttırıp güzel bir organizasyon yapalım tüm sitede ilan edelim belki yakın çevrelerdende diğer arkadaşlar katılır bize. zumanın ordan karagöz çipura sargoz evet ama mercan çıkmaz, o bölge cok sığlık.mamunun yanında birazda sübye yada kalamar alman senin için daha faydalı olur. çünkü gündüz avında küçük balıklar mamunlarını hemen dağıtır ve avlamak istediğin diğer balıklara yem kalmaz. kalamar sert bir yem olduğu için küçük misafirler tarafından kolayca parçalanamaz. yine naçizane uyarım lütfen limit altı balıkları alıkoyma, bırak onlar büyüyünce yine senin oltana gelirler. iyi avlar diliyorum.
Bende muğla merkezdeyim.Burda da at-çek olsun yemli olsun balık meraklısı bi grubumuz var.Eğer uygun bi zaman olursa güzel bi organizasyon yapılabilir
arkadaşlar meteorolojiyi takip edip havanın güzel olduğu bir hafta sonu denk getirip herkese ibret olsun diye güzel organizasyon patlatalım. alem organizasyon görsün
bende mılasta ıkamet edıyorum at-çek olataya yenı heves ettım ve takımlarım mevcut herelerde av yapıyorsunuz uygun olursa sızle ava gelmek ısterım