Evet takımımı tamamladıktan sonra ilk kez babam ile bu gece saat 3 de levrek avına gidicez rapor olarak hazırlıyacağım kullanacağım malzemeler Kamış:Cormoron TopFİSH 2.40 10-30 Makine:Remixon Teben SR400 Misina:Surfix 0.35 mm 10.6 kg çekerli çok kaliteli Sahte:River Sea Rover 98 Hedef Balık:Levrek
rastgelsin vahi, inşallah gönlünde ki balıklara denk gelir ve bizlerle paylaşırsın. sadece 0.35 misina biraz kalın olmuş. bu kalınlıkta ki misina ile sahteyi iyi mesafelere atman çok zor. levreği kandırmanda... tabi kısmet bu, belli olmaz
Marinadan plaja doğru deneme yapın, genelde ters yönde kayalıklara atarlar ama plaj içinde başarı daha yüksek diyebilirim. 0,20 misinanız olsaydı fena olmazdı.. Yine de Rastgelsin..kısmetse bu cumartesi 12 eylüle kadar ben de orada olacağım
Evet fazla konu olmasın diye ilk raporumu buraya yazacağım Gece babam ile anlaştık saat 00.00 da yattık sabah 4.30 da kalkıp önce kahvaltı sonra birar nescafe sonrada avlağımıza doğru yola koyulacaktık. Ben kalkamadım sabah her zamanki gibi espri ile karışık babam kalkmam için yarım bardak suyu ustune boşalttı zaten sıcaktı çok iyi geldi Kahvaltımızı başladık hedefimiz tabikide levrek avıydı kahvaltı bitti kahve suyunu ısıttım doya doya içtik hemen ardından bisikletlerimizi aldığımız gibi avlağımıza doğru gitmeye başladık. Avlağımıza geldik sabah saat 5.30 du vardığımızda heycan ile takımımı açtım 3-5 atış yaptım tık yok babam bu arada 3'lü bedene sardalya takıp denize saldı ben bu arada hala atış yapıyorum daha acemi olduğum için öğrenmeye çalışıyorum. 1.5 saat geçti babam attığı kıbrıs takımı ile nerdeyse 1 kiloluk kefal yakaladı.Ben yavas yavas yoruldum biraz ara verelim dedi hiç bırakmak istemiyorum ama karnımda acıkmıştı çok bir şey yememiştik kahvaltıda. Birer Biskuvi yedik sonra devam nerdeyse 200 atış yaptım tık bile yok sonra şeytan dürttü işte kayalıkların sonunda öylesine salladım çekerken bir tık etti sağlam bir tıktı hemde biraz daha çektim bu sefer takıldı oltama kocaman bir levrekdi. Hemen babama seslendi kepçe diye koştu geldi yavaş yavaş çekiyorum ama çok zorluyor ben 5 kilo filan var dedim ama tabiki o kadr yok bana öyle geliyordu kıyıya zar zor çektim neyse kayalıkların altına getirdim orada takıldı 3-5 kişi daha başıma toplandı babam kurtarmaya çalışıyorum ama yok olmuyor öyle bir takıldıki yok olmuyor gelmiyor sonra balığa zarar vermek istemediğim için zar zor rapalamı kurtardım alamadım bir turlu balığı sıkıştı daha sonra babam kızdı eziyet çektirmeyelim dedi ufak bir sopa ile balığı denize geri attık. Açıkçası ben üzüldüm babamda öyle ama ne yapalım olmadı bu sefer inşallah başka sefere olur. HERKEZE RASTGELSİN...
Sen o zevki tatmışsın ya, gerisi de gelir artık Denemeye devam. En büyük levreklerle ve güzel raporlarla çıkarsın karşımıza umarım.