Bodrum (Turgutreis) Yardım Lütfen.

Konu, 'Bölgeler' kısmında maviyel tarafından paylaşıldı.

1. maviyel

maviyel Ahmet YILMAZ

En İyi Avı:
    Kuşadası Açıkları, Köpekbalığı, 48 küsür kg
    Selam herkeze.
    Bir süre önce taşındığım Bodrum Turgutreiste balık ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum. Bu sebeple birkaç sorum olacak.
    Kıyı Balıkçılığı nerelerde verim alınır.(Tugutreis ve çevresi)
    Boru kurdu ve sülünez nereden bulunur.
    Zıpkın meraları varmıdır. (Mutlak olmalı evin önünden rastgele dalışla 2kg kadar levrek aldım)
    Tekneyle balığa açılmak için tekne kiralayan Ya da burda oturup teknesi olan ve pazar günleri benide yanına alabilecek arkadaşlarım varsa tanışmak isterim:).

Evim denize sıfır ve en çokta bu arzuyla buraya yerleşmiş olmama rağmen tam anlamıyla bir zevke erişmiş durumda değilim. Sadece resimde gördüğünüz levrek çıktı şansıma şimdiye kadar. Zaten sadece pazarları ve geceleri fırsatım oluyor. Yardım lütfen. Değerli bilgi ve tecrübelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

2. GencoGnc

GencoGnc Genco

3. maviyel

maviyel Ahmet YILMAZ

En İyi Avı:
    Çok çok çok teşekkür ederim kaldığınız yerin adını reklam olmazsa verirseniz yada özelden atarsanız çok sevinirim en kısa zamanda orda olacağımdan emin olun :)

4. orkfey

orkfey Orkun

En İyi Avı:
    Levrek 3,5 kilo
    turgutreiste pazarın orada ptt nin sokağında her türlü yemi bulabileceğiniz yer var.

5. maviyel

maviyel Ahmet YILMAZ

En İyi Avı:
    İlginçtir çalıştığım yer verdiğiniz adresin bir sokak önünde olmasına rağmen sayenizde buldum bu yeri ordaki abiyle tanışıp bir çok güzel bilgi aldım şimdi. Fakat elinde canlı yem olmadığını söyledi. Sabah erken saatte gelip öğlen saatlerinde bitiyormuş. Olsun bu günün yarınıda var. Saolun :)

6. orkfey

orkfey Orkun

En İyi Avı:
    Levrek 3,5 kilo
    aman diyim ben sabahın körü gidip çook yemsiz döndüm oradan.
    telefonunu alın sabah arayın yem geldi ise gidin