bodru yalıkavak ve çevresinde özellikle canlı sülünes satan yer varmı . Benim için diğer yemleri(mamun yengeç çimçim )kullanmak sorun değil de balığa eşimle çıkıyoruz o ancak sülünesle av yapabiliyor
bende şimdiye kadar paketlenmiş eski sülünes dışında bulamadım da hani belki yeni getirtmeye başlayan vardır belki diye bir şansımı deneyeyim dedim. Milas yada güvercinlikte de yoktur herhalde turgutreisli adaş. ilgine teşekkürler
Levent bey merhaba size kendi animi anlatayim. iki yil once temmuz ayinda balayi icin turgutreisde yazlik kiralamistim. tabii oltalari da goturdum. oradaki bayiden mamun aldim. kotu kokan ve olu yemlerdi. igrendim acikcasi. sonra bir balikcidan yarim kilo karides aldim aksam ezani sahile gittim hemen restaurantlarin onunde insanlarin yuzdugu yerden, taslardan oltami salladim. ilk aksam 3 cipra yakaladim. ikinci aksam 2 cipura bir karagoz ve bir ahtapot ))) klasik iki igneli dip oltasi ile. karides yem
ben de sürekli mamun kullanıyorum yalıkavakta . ama hem çabuk pörsüyo hemde çok kötü kokuyor, ayrıca küçük balıklar hemen alıyor yemi, geçen sene kıyıdan 1çupra 4-5 tanede sargoz aldım. daha sonra sübye kullandım ama oda çok sert. karidese özel bir muamele yaptınızmı yoksa direkt mi kullandınız. şimdiye kadar hiç kullanmadım. ilginize teşekkürler .
ben direkt takip attim. ama tabii ayiklayarak. yani butun degil sadece beyaz et kismi. ama yumusak oldugu icin cabuk kapiyordu baliklar. tuzlayip sertlestirmek faydali olabilir. ben kisa sure kaldigim icin sadece iki kez gidebildim baliga orda. ama bence karidesi deneyin.