Bodrumda Hangi Balik Var

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında deniz 34 tarafından paylaşıldı.

1. deniz 34

deniz 34 DENİZ GÖKBAŞ

Favori Kamış:
    YOK AÇIKDENİZDE ELLE
    Favori Makine:
    TEKNEDE AVLANMAYI SEVERİM
    En İyi Avı:
    1985te kofana 3kg
    selam arkadaşlar aranıza bu gün katıldım sizlerin engin bilgilerine ihtiyacım var emekli olduktan sonra bodrum güllükte yazlıkta yaşayacagız 5.85 mt.25 Hp fiber teknem var ancak burada nasıl avlanacagım ne olta kullanacagım bilmiyorum.amator balık avlama belgesi lazım diyorlar bana yardım edebecek arkadaşlara teşekkür eder saygılar sevgiler sunarım.

Son düzenleme: 15 Mayıs 2010
  2. fish founder

fish founder Özgür

deniz bey merhaba,
    aramıza hoş geldiniz,
    sormuş olduğunuz tüm soruların cevapları forumumuz içinde detaylı arama yaparak bulabilirsiniz,

3. 56562

56562 xxx xxxxx

Deniz Bey hoşgeldiniz. Amatör Balıkçı Belgesinden önce, ADB ( Amatör Denizci Belgesi ) ve teknenizin Bağlama Kütüğü Ruhsatnamesi olması gerekiyor. Sizde bu belgelerin zaten olduğunu düşünüyorum. Eğer yoksa, ne şekilde edinebileceğiniz forumlarda detaylı olarak işlendi.

Amatör Balıkçı Belgesi zorunlu olmayan bir belgedir ve bulunduğunuz yere en yakın Tarım İl Müdürlüğü' ne 1 adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 15 TL ile müracat ederek kısa sürede alabilirsiniz.

4. deniz 34

deniz 34 DENİZ GÖKBAŞ

Favori Kamış:
    YOK AÇIKDENİZDE ELLE
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1985te kofana 3kg
    merhaba Özgür bey tavsıyenıze uyup site içinde dolaşıyorum çok faydalı şeylere rasladım ilginiz teşekkür ederim.hoşça kalın

5. deniz 34

deniz 34 DENİZ GÖKBAŞ

Favori Kamış:
    YOK AÇIKDENİZDE ELLE
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1985te kofana 3kg
    deniz 34 bodrum

selam Hakan bey önerilerinize çok teşekkür ederim. A.D.B [ AMATÖR DENİZCİ BELGESİNİ] 02.03.2010 TARİHİNDE yeşilköydeki ADF den aldım.teknemde ist.kartalda yapıldı buayın 20 sinde teslim edecekler gerekli evrakları internet ile müsteşarlığa kayıt yapıldı ben sadece güllük liman müd.gidip kayıt işlemlerini yaptıracağım sadece ABB hakında bilgim yoktu ilaki lazım diyenler oldu bende eksik birşeyler olmasın diye sizlere danıştım .alakanıza teşekkür eder bizleri aydınlatmaya devam etmenizi riça eder saygılar sunarım.