Bodrum'dan selamlar

Konu, 'Tanışalım' kısmında dodo tarafından paylaşıldı.

1. dodo

dodo doğan

Favori Kamış:
    Shimano, vengeance sea bass 2.40, 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 FB
    En İyi Avı:
    Kofana 2 kg
    Sevgili "Balık avı" ailesine katılmaktan dolayı çok mutluyum. Uzun zamandır izlemekte olduğum bu sitede çok değerli birçok katılımcının oldukça faydalı görüş ve bilgilerinden mümkün olduğu kadar faydalanmaya çalıştım. Umarım benim de katkılarım olur.

Emekli olduktan sonra (bankacılık sektörü) en büyük hobim balık avı ile uğraşmak
    oldu. Aslında 2003 yılından sonra fazlaca ara verdiğim balık avı uğraşlarıma, geçen
    Ekim ayından itibaren bir gurup arkadaşımızla tekneyle Güvercinlik'ten açılarak Salih adasının açıklarında avlanmak suretiyle yeniden başlamış olduk. Bu açıdan çok şanslı olduğumuzu belirtmeliyim. Çünkü, bir sefer hariç, her zaman insanı fazlası ile tatmin edecek avlar yaptık. İlk başlarda çok yoğun çipura (çiftlik kaçkını ve doğal) sonrasında levrek daha sonra yeniden çipura, kalamar, bol miktarda kolyoz şeklinde avlar yaptık. Bir aydır kötü hava ve diğer sebeplerle açılamadık. Önümüzdeki hafta belki.

Bütün bunları yaparken bir taraftan da kıyıdan at-çek yaparak özellikle levrek yakalama konusunda bilgi edinerek doğru malzeme kullanımı, zamanlama, yer seçimi gibi konularla kendimi hazırlamaya çalıştım. Sonunda ekipmanlarımı oluşturdum ve 4 kere Torba tarafında ağırlıklı olarak silikon ve popüler birkaç sahte ile deneme atışlarına başladım. Henüz bir sonuç alamadım ama önemli olan, bu aşamada bu tür av şeklini uygulayabilir boyuta getirerek uyum sağlama konusunu halletmek idi. İnşallah bu konu ile ilgili güzel raporlar geçme fırsatım olur.

Yeniden merhaba. Sevgiyle kalın.

2. 4443

4443

DOĞAN abi aramıza hoşgeldin ..

Çok güzel izah etmişsin saygı duyuyorum size ...

Henüz bir sonuç alamadım ama önemli olan, bu aşamada bu tür av şeklini uygulayabilir boyuta getirerek uyum sağlama konusunu halletmek idi. İnşallah bu konu ile ilgili güzel raporlar geçme fırsatım olur.

Raporlarınıza ortak olmak ümidi ile keyfli paylaşımlar dilerim sevgiler ..

3. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Hoşgeldiniz..
    Hepimizin hayalidir emekliliğimizde keyifle balık avına odaklanmak, en azından benim öyle :) siz bunu gerçekleştirmişsiniz ne mutlu.. çok da güzel bir yerde yaşıyorsunuz..
    Tekrar hoşgeldiniz..
    Bereketli avlar, keyifli paylaşımlar dilerim..

4. dodo

dodo doğan

Favori Kamış:
    Shimano, vengeance sea bass 2.40, 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 FB
    En İyi Avı:
    Kofana 2 kg
    Hüseyin bey kardeşim, içten nazikhane duyguların için teşekkür ediyorum.

Berkan bey kardeşim, umarım siz de beklentilerinizi fazlaca karşılayacak imkan ve ortamlara sahip olursunuz.

Anısı bol, bereketli ve doğaya duyarlı nice güzel avların hepimize nasip olması dileğiyle...