Merhaba arkadaşlar . Bayramın ikinci günü İstanbul boğazında balık avına gittim üç arkadaş altımızda araba olduğu için önce boğazda uzun bir dolaşım yaptık sonrada arnavutköyde önce rapala daha sonrada çamlıbahçede ince takımla balık avı zevkimizi körelttik. Rapala bir sonuç vermedi ama ince takım avı harikaydi abartısız on kilo izmarit istavrit ve sardalya yakaladık biz oldukca uzun kaldık belki ondan bayağı bol bir av oldu. Burada benim asıl sizlere bahsetmek istediğim belki bilmeyen arkadaşlar olabilir birincisi eğer boğaza ince takım avına giderseniz öncelikle sardalyaları ayrı ve geniş bir kapda toplayın dağılıp ezilmesinler çunkü istavrit ve izmaritler gibi dayanıklı değiller ikinciside takımlarınızı oldukca ince tutmaya bakın ve kesinlikle beyaz iğne ve beyaz tüy yada floş kullanın bereketli avlar olacaktır saygılar ve iyi avlar dilerim . Ratgele.
Dün bende 3 4 gibi karaköydeydim 18 12 takım yaptım beyaz kanat tüyü kırmızı sim siyah iğne o da çok güzel balık aldı bayada balık aldım hava kararana kadar ...