bogaz bereketi

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında mustafa54 tarafından paylaşıldı.

1. mustafa54

mustafa54 mustafa önal

arkadaslar dün akşam bogazdakiler resmen costu ıgne atılacak yer yoktu tam bir cümbüş hiç bir olta boş kalmadı tam bir cinekop bayramı yaşandı bizde saat 18:00 le 24:00 arası oradaydık 15 tane cinekopla nasiplendik ki biz amatörce hazırlıksız gitmiştik

su ustu caparı iş yapıyor akşamları bilginize

yanınızda yedek muhakkak olsun bazı dişlilere 2 tk bıraktım :)

2. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Lineaffe s- flex 15 kilos 250gr. 4.20m. kapalı;145 cm surf kamış.
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    bogazın hangı yakasır bu dedıgınız yer? anadolumu avrupamı? resım olsaydı ıyı olurdu:)

3. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    Çinekop 12-18 cm lüfer değilmi ? Yani limit altı

4. antares

antares ahmet

En İyi Avı:
    lepistes
    evet limit altı balık yönünden coştu haklısınız...

5. GencoGnc

GencoGnc Genco

Eee??? Yasaklı bebe lüfer avı şenliği mi?

6. sessizdenizci

sessizdenizci Mustafa

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 425-250, Okuma Safina-x Tele-Spin300, Ron Thomson Tyron teleskopik 270. mt
    Favori Makine:
    Okuma Avanger AV40, Okuma Safina Pro SPA 65, Lineaeffe Rapid Drake RD 30, Silstar
    En İyi Avı:
    Büyük balık kaçtı
    Umarım limit altı değildir diyesim geliyor .... :confused:

7. superalli

superalli Ali DİNÇ

Orda forumdan kimse yoktur heralde :)

8. mustafa54

mustafa54 mustafa önal

merhaba sadece bilgi vermek istedim avrupa yakası benden baska haber veren olmadıgına gore forumdan kımse yok limite gelince benım yakaladıklarım genelde 18 -20 cm vardı tek tek olcmedım arada gelen 10 cm lerde genelde cocukların elıne verdık tutmak kadar salmanında zevkıne varsınlar dıye
    bebe bayramı gercekten bebeler kadar sevıncı yasayabıldık dogrudur buradakı bu kadar balık sevdalı arkadas var aksam baska yerlerde olmak yerıne orada zor sartlarda olta atıyorlar buna karsılık gelen cevaplar cok basıt olmus
    madem bu ısı profesyonellık katalım diyorsunuz gelin sahılde kıyı balıkcılıgı ıcın bırseyler yapalım oradakılerı egıtelım onumuzdekı 20 mtrede ag atanlara tepkımızı gosterelım gollerde balık kalmadı agcılardan bunlara tepkı verın

herkese rasgele

9. superalli

superalli Ali DİNÇ

Aslıda dedikleriniz doğru. Bizim ülkmizde daha duyarlı olması gerekenler bu konuda hiç duyarlı değil. Birine birşey diyecek olsan inanın üzerinize atlar. Bu nedenle bu biraz zor. Bize düşen sadece kendimize hakim olabilmek. Zaten burada yazanlarda size yazmamışlardır eminim bilinçsiz avlanan arkadaşlaradır sözleri. Haddim olmayarak arkadaşlar adına yazdım ama affetsinler artık.

10. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    Basit cevabın amacı emin olunki limit altı balıkçılık için herhangi birini heveslendirmemek vede limitleri hatırlatmak icin (lüfer boy limiti 20cm - %5 =19 cm olur ) kaldıki üreme sınırı 25 cm civarı olan bir balık için insanlara vicadani limitiniz olsun diye heveslendirmeye bireysel olarak çalışılan amatör balıkçılıga tutku ile bağlı kişilerin cogunlukta olduğu bir site. Bu nedenle evet verilen cevaplar vede tepkiler basit ama anlamlıdır . Burada amac birilerini yargılamak veya üstüne gitmek değil sadece amatör balıkçılığın daha bilinçli yapmak adına paylaşımda bulunmaktır. Sizi kıracak bir sözüm olduysa kusuruma bakmayın şimdiden özür dilerim.

Ağ atanlar yada trıvırı kullananları gören arkadaslarımız bende dahil defalarca şikayette bulunmusuzdur diye düşünüyorum.

11. KANCA

KANCA ümraniye atakent

Favori Kamış:
    LINEAEFFE FERRARİ EXTREME 2000 4.50 cm. 3 parça Cormoran Seacor SURFMASTER 4.20 cm 3 parça
    En İyi Avı:
    elimdeki levrege sordum benden daha büyügü var dedi
    dediklerine katılıyorum adı ustunde yasak ama bu ulkede hersey sözde oldugu için bu yasak kelimeside sözde kalıyor yasa uygulayıcılar uzerlerine duseni ( nedense ) yapmıyolar bizler nekadar tepki göstersekte iş oradan bitiriliyo :mad: