merhaba ben amatör olarak kıyıdan olta atıyorum akşam arkadaşlarla boğaza gideceğiz ama daha önce hiç gitmedik. nereden neyle atılır hiç bilmiyorum. yardımcı olabilirmisiniz.
aynı derdi bende yaşıyorum tarabya tarafı çok uzak kalıyor bana otarafları tavsiye ediyolar. ben bu gün yenikapı civarındaydım elimiz boş döndük
yapcak bişey yok kardeşim burada bu kadar istanbulda amatör balıkçılık yapan var ki ama gel görki sanki altın madenidir hiç biri bişi konuşmaz bişey paylaşmaz anca av raporlarını paylaşır bizde buranın çocuguyuz ve balık tutmak istiyoruz. yardımcı olsunlar diye bieşyeler paylaşıyoruz ve kimsenin umrunda oluyor. anlamadığım sitenin o kadarileri gelenleri varkji hiçmi haberleri yok boğazda balıktan yada yardımcı olmak istemiyorlar umarım bu akşam boş döneriz ve onlarda kına yakarlar.........
Avrupa yakasında gittigim meralar ... Arkadaşlar bende tarabya oturuyorum ve bu bölgede avlanıyorum onun dışında sarıyerden beşiktaş a kadar sahil kısımlarında avlanabilirsiniz örnek olarak büyükdere kireçburnu tarabya kalender yeniköy istinye emirgan bebek arnavutköy ortaköy beşiktaş vs yerlerde avlanabilirsiniz
teşekkür ediyorum kardeşim lütfedipte yazdığın için.gittik hiç birşeyde tutamadık geri geldik. öğreniceğiz inşallah.