fury caster kamış 420cm 220gr -Shimano Nexave CX Tele Surf 420cm 200gr degerli ustalar boğazda agırlı olarak rapalada kullanmak için hangi ürünü tercih edersiniz . saygılar
Lineaeffe Fury Caster kendini ispatlamış bir kamıştır parçalı kamış tak sök sıkıntı olmaz diyorsan gözün kapalı al shımano nun 300-400 liralık kamış ve makinlerine hiç girme üzer seni TFT KAMIŞ TESTİNDE CEYHUN ABİ BU KAMIŞI TEST ETMİŞTİ http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=53971 Vedat Abayoğlu Abimizde baya metlemişti kamışı
Boğazda üst düzey bir kamış almayacaksan en iyisi teleskobik olarak okuma savant parçalı olarak da salina.170-180 tl gibi rakamlara alabilirsin.Fury caster rapalaya pek uygun değil fazla esniyor ve misina kılavuzları da hoş değil.
Boğaza 1 kere gittim ertesi gün sabah kahvaltıda ekmeği kıramadım kollarım hamlamış. Boğazın Ustaları en kesin malzeyi muhakkak tavsiye ederler ama benim tavsiyem hafif ama sağlam malzeme seçimi
kim demiş shimano 300-400 tl lşk kamış üzer diye. 3 senedir nexave 170 gr atarlı kullanıyorum daha doğrusu kullanamıyorum çünkü arkadaşlarım hep benim shimanoyu kullanıyorlar. gözün kapalı alabilirisiniz. ne sert nede yumuşak. fury casterde var ayrıca sert bi kamış ama uç kısmına kadar. rapalada cok kullanılmıyor. ama yemlide kullanabilirisniz.
merhaba. ben 1 senedir albastar 2336 go 4.5 mt kullanıyorum. kamış gayet güzel çok sert olmayan bi kamış. fakat 150 gr ustunu atmayı hiç denemedim. eğerki 150 gr bana yeter diyosanız tavsiye ederim.