arkadaslar merhaba maxımum 250 tl butce ile bogazda rapala vacılıgı icin uygun kamıs onerılerınız nelerdir. bunlarda benım kendı sectıklerım ( okuma salina 3 parca-shimano nexave 4.20-200gr - albastar boshporus 150-200- alba star istanbul 4.20 ) tesekkurler
Bu kamışlar arasında sadece bu ikisi iş görür; okuma salina 3 parca ve shimano nexave 4.20-200gr Bu ikisi arasında da Shimano çok daha iyidir.
Shimano Nexave 2 senedir kullanıyorum. Çok memnunun hiç bir sorun yaşamadım bir problem yok. Okuma da çok güzel bir kamış. Bence Her ikisi de tercihiniz olabilir. Diğerlerini pas geçin derim. Zaten kamıştan çok makine problem olur boğaz rapala olayında, kamış her türlü idare eder. Makina seçimi için de forumda bir çok konu ve tavsiyeler var, incelemenizi öneriririm.
salina parcalı kullanmadım dusundugum bır kamıs nexave orta sert aksıyonda bır kamıs 175 gr falan rahat atarsın
İstanbul iyidir... En azından kırılsa bozulsa üzmeyecek kamıştır. Bosphorus tan daha ekonmiktir. Ceyhun dişime değdirdiniz her yerde emblem pro 6k arıyorum bulamazsam size buldurcam .
Nexave'in son partisinde bir problem var imiş aldığım duyuma göre; 2.parçadan kırılanlar varmış; yine de ben görmedim... Bulabilirseniz eski modeline bakın... Bosphorus sağlam, dayanıklı bir kamıştır; bu konularda iyi hoş da bunu kullanabilmek için Arnold tarzı adam gerekir; benim gibi çelimsiz biriyseniz çok yorucu olur... Yine de bileğinize güveniyorsanız bilemem... Istanbul'u bilmiyorum; ancak Posedion'a bakıp incelemenizi öneririm; pek tanınmamış; bir-iki kullanıcısı var; biraz yumuşak ve ağır gibi görünse de oldukça dengeli bir ürün ve ben gibi biri bile yeterli mesafelere rahatça atabiliyor; sağlam da bir üründür; Alba'nın bir de gri renk bir kamışı var; modelini bilmiyorum; bu da uygun yalnız azıcık pahalıcadır... Salina üç parça tam bir fiyat performans ürünü; daha atarken kıranı görmedim de;... Duymadım da... Vereceğiniz paranın fazlası ile karşılığını verir; klavuzları ve makina yatağı da sorunsuzdur...
salina 3 parça bende kullanıyorum. 175gram kursunda maximum performansını veriyor. 200 de fazla esniyor. 150 de fena degil. 125 de sagır. 175 gram kursunla tum gucunle atabilirsin. fiyatı da 130 TL. tam fiyat/performans kamışı. emblem pro ile kombine ettim. rapala için öneririm. ayrıca araba bagajına sıgmıyor.
Posedion'un sap kısmı sökülebiliyor; bence güzel bir özellik; kapalı boy kısalıp taşıma kolaylığı oluşuyor böylelikle...
nette ki fiyatlar biraz ucuktur magazalara gçre üsküdar cengiz balıkcılıga gidersen nakitte daha uyguna alama sansında olabilir ellerinde kalmıs ise ithalatcı firmadir
Mümkünse net üzerinden değil de mağazalardan alışveriş yapmak gerekir; duruma göre karşılıklı olarak yapılacak pazarlıkta daha uygun fiyatlar ortaya çıkabiliyor; kargo gideri v.s. de olmayınca haliyle normal bir durum; hangi mağaza olur ise olsun...
cengiz balıkçılıktan bu söylediğim fiyata pazarlık yapmadan alabilirsin. ben sordum son ne kadar olur 130 dediler. aldım 1 tane. fiyatı uygun geldi. Hakkını da veriyor. Bugün 200 gram denedim.gerçekten 200 gramı da güzel atıyormuş. parmaklar buz kesti sabah çok soguktu. balıkta yoktu ama olsun. en azından kamışın biraz limitlerini zorladım. biraz esnesede sorun olmuyor. aban abanabildiğin kadarı ile. Rapalayı sezonda 1-2 ay en fazla yapıyoruz. Senede 2 ay kullanacağın kamış olacak. Çok para verme bence.