boğaz için rapala önerileriniz

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında ersinfb tarafından paylaşıldı.

1. ersinfb

ersinfb ERSİN

En İyi Avı:
    32 cm Lüfer
    Denemiş olduğunuz rapalaları ve aldığınız yeri söylerseniz hemen almak istiyorum teşekkürler şimdiden

2. exape

exape alirıza

Favori Kamış:
    Vega Potenza , Italcanna Futura ,FF Fury Caster,Okuma V-System 2,40 10-30
    Favori Makine:
    Shimono Bullseye 9050 XT ,Daiwa Tournament z45 , Shimano Engetsu C3000HGMS
    En İyi Avı:
    Lüfer,palamut 1,8 kg.
    merhaba blue fish in kodlarını incelemenizi tavsiye ederim. açık renklerini almanızda fayda var . fiyatı en makul sahtelerdir

3. emrullahaltay

emrullahaltay emir

Favori Kamış:
    shımano ultegra surf 425 bx-italcanna kombat 220-penn overseas pro-daıwa saltıga ballıstıc surf
    Favori Makine:
    ,shımano ultegra 14000,penn surfblaster 8000,tica talisman 8000- daıwa wıncast z 5000- daiwa saltiga
    En İyi Avı:
    59 cm torik
    merhaba benim tavsiyemde power lıne nin 7 cm lerini takım çantana mutlaka koy rasgele.

4. Since1453

Since1453 NoYaN

merhaba beim elımde suan 40dan fazla rapalam var encok verım aldım markalar strıke pro-river2sea markaları her ava gıdıncede 5-6 defa denerım balık olsada olmasa strıke pro jl-119f-jl012-jl132 modellerı river2ea target mınnow ve baby mınnow modellerı renk secımı sana kalsın ama strıke proda nedendır benı 2 model cok cezbedıyor benım sansımamıdr bılemem 097d modelı gecen goze geldı kalenderde :D ıyı balık alıyor dedı bır amca sonrakı atısmda rapala takıldı :D bırde r1140b benım avlakalrımda en cok ıs gordum model bunlar bugun gttım bır 097d daha aldım :D

5. ersinfb

ersinfb ERSİN

En İyi Avı:
    32 cm Lüfer
    teşekkür ederim, herkeze iyi avlar

6. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Blue fish sahteleri ben de tavsiye ederim, fiyat-performans açısından kesinlikle tercih edilir.. dün B-22 modeli ile sabah boğazdan 16 sarıkanat aldım, balık hemen biniyor, fiyatı 2,5 TL, yalnız kuyruk iğnesini wmc ile değiştirmekte yarar var, iğneleri kaliteli değil, 5-6 balığı kıyıya alırken düşürdüm, wmc olsa affetmezdi.. ben şimdi tüm sahtelerimin iğnelerini değiştiriyorum..

7. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.
    River2sea Target minnow 90su hd-13 - hc-02.

8. dragonX

dragonX selcuk

Palamut ve Lüfer İçin bluefish ve oskarın 6-7 santimliklerini çok rahat kullanabilirsin. Çok hesaplılar.Fazlasına hiç ihtiyacın yok. :)

Boğaz boyunca olan avlaklardaki seyyar balık malzemesi satıcıları hep bu markaları satarlar..) Balık tutanların %80 'de malzemeyi onlardan alır. :)