Denemiş olduğunuz rapalaları ve aldığınız yeri söylerseniz hemen almak istiyorum teşekkürler şimdiden
merhaba blue fish in kodlarını incelemenizi tavsiye ederim. açık renklerini almanızda fayda var . fiyatı en makul sahtelerdir
merhaba beim elımde suan 40dan fazla rapalam var encok verım aldım markalar strıke pro-river2sea markaları her ava gıdıncede 5-6 defa denerım balık olsada olmasa strıke pro jl-119f-jl012-jl132 modellerı river2ea target mınnow ve baby mınnow modellerı renk secımı sana kalsın ama strıke proda nedendır benı 2 model cok cezbedıyor benım sansımamıdr bılemem 097d modelı gecen goze geldı kalenderde ıyı balık alıyor dedı bır amca sonrakı atısmda rapala takıldı bırde r1140b benım avlakalrımda en cok ıs gordum model bunlar bugun gttım bır 097d daha aldım
Blue fish sahteleri ben de tavsiye ederim, fiyat-performans açısından kesinlikle tercih edilir.. dün B-22 modeli ile sabah boğazdan 16 sarıkanat aldım, balık hemen biniyor, fiyatı 2,5 TL, yalnız kuyruk iğnesini wmc ile değiştirmekte yarar var, iğneleri kaliteli değil, 5-6 balığı kıyıya alırken düşürdüm, wmc olsa affetmezdi.. ben şimdi tüm sahtelerimin iğnelerini değiştiriyorum..
Palamut ve Lüfer İçin bluefish ve oskarın 6-7 santimliklerini çok rahat kullanabilirsin. Çok hesaplılar.Fazlasına hiç ihtiyacın yok. Boğaz boyunca olan avlaklardaki seyyar balık malzemesi satıcıları hep bu markaları satarlar..) Balık tutanların %80 'de malzemeyi onlardan alır.