Boğazda gündüz ve gece iş yapacak sahte arıyorsanız işte size önerim. Çok zamandır böyle bir konu açıp bu sahteyi göstermek istiyordum fakat arabadan sahteleri almadığım için resimleme fırsatı bulamadım yedek sahte alınca bu sefer resimleme fırsatım oldu. (3 iğneden kafaya yakın ilk iğneyi çıkartıp kullandım hiç bir şekilde diğer iğnelerin bedene dolanması gibi bir problem olmadı) Strikepro-EG-063F Etraftaki sahteler iş yapamazken çok güzel iş yaptı ayrıca çoğu zaman gündüz iş yapan sahteler gece iş yapmaz yada gün batarken veya gün doğarken iş yapan sahteler ile gündüz sahteleri farklıdır. Bu sahte ile günün her saati balık yakalama şansınız var.
Ben istoç ta REMIXON dan aldım. http://www.avmarketi.com/asp/product/5276/STRIKE-PRO-EG-063F-SUNI-BALIK-8-5CM burada farklı renk kodları var.
Teşekkürler abi bugün bulursam bir tane alayım. Siz cumartesi günü Boğaz'daydınız sanırım, sen kar maskesi ile mi avlanıyorsun?
Bende bunun mackerelini kullanıyorum yavaş çekmeye uygun sahte..Denizde çok iş yapmadı ama gölde turna almıştım ben bu sahteyle
Kadem Abi zahmet edip paylastigin icin tesekkurler. Ya birsey soracagim! Belki sana komik gelebilir Sen su "Giydum elbiseleri hep yamali yamali,yeni bir sevda ettum uzaktan kumandali" Turkusunu soyleyen Karadanizli Turkucu musun? Simdi isim onun ismi,imzada onun Turkusunun sozleri,tip te profil resmine bakinca benziyor biraz. Vallahi merak ettim bak Ne zamandir soracak oluyordum ama kalip gidiyordu
Muhahaha emrah allah senin iyiliğini versin güldürdün beni. Yok valla ben o değilim ama tip benzeyebilir karadenizliyiz ne de olsa. Forza Rizespor !
Okurken bende merak ettim daha önce duymamıştım sayenizde dinlemiş oldum remix yapmışlar galiba cıstak cıstak söylüyor
Hayda breee! Vallahi ben seni o sanirdim Neyse ogrenmis olduk Bu arada mp3 unu bulursam indirecegim Keyifli bir sarki Rastgele...
Ustam ben 20-50 atarlı kamışla kullanıyorum kurşunun artısı eksisini geçmiyor.Tamam biraz uzağa gidecek belki ama aksiyon da bozulacak.Belki şamandırayla kullanırsan daha hoş olur ama şamandırayı-veya topu- 1.5-2 m yukarı bağla ki kontrol sende olsun.Saygılar...
Evet akıntı durumuna göre kurşun şart. Biz 150 gram ile açılışı yapıyoruz duruma göre arttırıyoruz ama azalttığımız hiç olmadı desek yeridir.
Kurşunsuz hiç denemedim. Fakat kurşun ile aksiyonda boğazda bir problem olmaz akıntıda hiç bir şey yapmadan dursanız bile bu sahte fıldır fıldır oynar. Boğazda sahte atanlar bilir sahte suyu deriz böyle ağırlaşır çekerken takım hah deriz tam suyunda o akıntıda biner balık .
Bu arada resimde kullandığım sahte yine farkını belli etti . Yanımdaki arkadaşlardan fazla balık aldı. Kesinlikle çantanıza 1 adet koyun.
Güzel rapala gerçekten. Dün seyrek balıkta bile farkını ortaya koydu. Bir tane bulursam bende alacağım.