herkese iyi günler bugün itfaiyeden bir arkadaşımla boğazda yemli takımla lüfere çıkmaya niyetlendik ama biraz acemiyiz özellikle nereye gitme konusunda pek bir fikrimiz yok. anadolu yakasında neresi iyi balık yapar yardımcı olursanız seviniriz.tabi kimse avlak yerini söylemek istemez ama özeldende yardımcı olabilirsiniz hatta bu akşam müsait olan arkadaşlarlada tanışmış oluruz şimdiden teşekkürler
eyvallah sağol üstadım ben burgazadada çalışıyorum gece ordan deniyorum ama tek vuruş bile alamadım şansımızı birde boğazda deniyelim diye niyetlendik hatta dün 6-7 tanede zargana tutmuştuk ama sabah sepette kafaları kalmıştı yengeçler temizlemiş hepsini artık balıkçılardan birşeyler alıp sabahlıycaz maksat muhabbet olsun balıkta olsa iyi olur tabi
Eğer sabahlayacaksanız, anadolu yakasında üsküdar, kuleli, çubuklu derim. Avrupa yakasında ise on numara sarayburnu, tarabya, çınaraltı.
Ali reis, Gel şu bizim buralarıda bir şenlendir, Tuzla Pendik , söz bak miçoluk benden, iyi yem keserim, kanlarıda temizlerim