bogaz kanlica cubuklu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında İSKORPİT1905 tarafından paylaşıldı.

1. İSKORPİT1905

İSKORPİT1905

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    İSKORPİT 905GR
    sabah 05:002'den 10:30' a kadar cubuklu ve kanlicada muhtelif denemelerde sonuc 7 istavrit fiyasko kisacasi D:D:D

2. Olsun..ne demişler "kırk gün taban eti bir gün av eti"..Elbet birgün kova kova balıklarlada dönersiniz;)

3. balikoltasi

balikoltasi Birol

Bende geçen gün boğazdaydım. sonuç çapariyle: 3 istavrit, bir ilarya, bir hamsi.
    dönüşte aynen suya iade edildi. ama az kaldı balığın başlamasına. bu sene çinekop ve palamuttan ümitliyim.

Son düzenleme: 10 Ağustos 2008
  4. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Ya oralarin bir fotosunu cekip gonderseydin.Su abine buyuk hayir islerdin.

Cakal Burnu'nu tas iskeleyi bilirmisin.Bir daha gidisinde buralari bulup bana fotograflaya bilirmisin.

Izmarit'e baktin mi?Gece kiyi boyunca iskorpite gelincige attin mi? Eski Okula dogru ekmekli kibrisla, veya bozulmus balikla mazmoz yaparak kefali kiyiya cekip, kucuk bir igneye balik eti veya palamut cigeri takarak cok iri kefaller alabilirsin.

Cakal Burnunda uzun kamislarla zarganayi yemli yakalaiyabilirsin...

Bir daha ki sefere bu tiyolar aklinda bulunsun.Isine yariyacagini saniyorum.

Tutsan da tutmasan da oralardan bize ayrintili haber yollamayi unutma lutfen...

Saglicakla kal.

Rast gelsin...

5. Okan_uA

Okan_uA .

Hiç kafana takma balık tutamadım diye.Sonuçta sen uğraştıkça bir gün tutacaksın.Bu işe yeter ki gönül ver gerisi kolay.
    Kendimden örnek vereyim.Balığa gittiğimiz bir gün ilk 3 saat boyunca hiç balık tutamadım babamlar falan artık yeter gidelim dedi kimse de balık yoktu.Ben de biraz daha bekleyelim dedim.Sonuç bekledikten sonra birden balıklar geliverdi küçüktü ama yine tutuldu.
    Zaten oltamı suya attım mı keyfime diyecek yok.