Son bir kaç gündür ısrarla sabah soluğu Bebekte alıyorum fırsat bulup ancak konu açabildim.Bugün 4. günümdü ve bu 4 günde balıklar git gide azaldı.Ben de bu sezonluk son avımı yapmaya karar verdim.Bugün 2 balığı tam dönmeye karar verirken 6:45 civarı aldım.Birinin lüfer olması ve çekerken uğraştırmasının verdiği zevk bana yetti.En azından yediğim sogugu unutturdu .En sona yüklediğim fotoğraf 2 gün öncesinin avıdır.Diğer avlarım daha güzeldi fakat yanımda gelen arkadaşıma balıkları verdiğim için fotoğraflayamadım.Herkese sevgiler saygılar...
balık hala devam ediyor sakın vazgeçme yokla bir kaç kere daha.. çok tebrik ederim...rapalanı ve agirligini yazarsan sevinirim..
Şansın daim olsun. Sıra Bandırmadaki işkinelere geldi değil mi? (Yazmayı unuttun galiba) Bir de buraları yokla bakalım ne çıkacak Mezgit,kayabalığı vs.
Şu an : sıcaklık 19 derece nem %64 Basınç 1014 hPa Görüş 10km Rüzgar 23 km/sa Cumartesi yağış yok hava 2-4 rüzgarlı Pazar yağış yok hava 1-3 rüzgarlı
murat kardeşim sen yine boğazda lüferlerine devam et buralarının sağı solu belli olmuyor bir sevindiriyor bir üzüyor