Tesekkurler arkadaslar baliklar rapala ve capari karisik alindi rapalaya ufak capariye buyukler atliyo
hasan kardeş yine güzel bir av yapmışsın tebrikler. banada nasip olur inşallah.Bu avda Kullandığın ekipmanların neydi acaba?
Teşekkür ederim inşallah sende güzel bir av yaparsın.Bu avda klasik kurşun arkası rapala ve çinekop çaparisi kullandım.Aslında çapariye pek sevmem ama çapariye atlayan balıklar rapalaya gelenlerden iri olunca mecbur kaldım.Çaparilerinizi mümkün olduğunca kendiniz yapın,köstekleri hazır alsanızda olur fakat iyi bir misine üzerine kendiniz donatın.
Genelde turuncu atiyolar ama hepsi de calisiyor.Kamis olarak okuma savant makine olarak da daiwa emblem pro 6000a
Okuma savant mı yoksa fury castermi sence.vedat abayoglu fury casteri boğaz avı rapala icin cok övüyor.ucu biraz hassasmis ama aksiyonu cok iyi diyorlar.bide makina okuma RAW II 55 nasıl?
fury caster bogaz rapala icin uygun degil fazla sisirdkler o kamisi ayrica misina halkalari da cok kotu ama savant her ise gider bende kullaniyorum 220 grami hi korkmadan at Haberlree mi cikmisim hic haberim yok valla hangi kanalda yayinlandiidk