Tebrikler bende bu hafta içi falakaya gitmeyi düşünüyorum.fakat sorun su ki boğazda ilk defa rapala deneyecem. Beylikduzunde oturdugum için haliyle biraz zor oluyor gitmek çocuk felanda cabasi.geçen sene sırf rapala için aldığım makina kamışı daha deneme fırsatım bile olmadı .saat olarak kaçta orda olmam gerek veya başka tavsiyemiz varmı.teşekkürler
Teşekkürler arkadaşlar daha iyileri sizlerin olsun,mera anadolu yakası... Sağolasın Hakan senin avlarda fena durmuyo hani.Bu haftasonu beraber bi surf yapalım uzun zaman oldu.
hele hafta sonu bir olsun, bu hafta full yağmur gözüküyor birde poyraz girerse boğazda balık işi biraz zor, inşallah diyelim.
Umarız bir daha çinekop yakalamaz, yakalarsan geri salar, hadi en olmadı buralarda afişe etmezsin. Dilimizde tüy bitti, çinekop yasak demekten.
Serdar abi ben 20-25cm arasına çinekop diyorum 25-30cm arası sarıkanat.Bu durumda benim çinekoplarım yasak boya girmiyor.Bizlerde en az senin kadar duyarlıyız bu konuda.
Hasan, senin demen değil ki mesele. Ben ona bakarsan, hepsine lüfer diyorum, yavru lüfer, anaç lüfer falan neyse. Herkes bunu senin bildiğin gibi anlamıyor maalesef.