http://galeri.haberturk.com/yasam/galeri/437838-bogaza-yurume-ve-bisiklet-yolu-geliyor/1/11 4 metre genişliğinde olacakmış. En azından bi kamış boyu kadar genişletselerdi iyiydi Hatta çapari bedeni de dahil olsun
Anladığım kadarıyla sadece o çıkıntıdan balık tutmaya izin verilecek. Balık sezonunda 30 metre alan kime yetecek ?
benim duyduğum ve broşürlerden ve yerel basından okuduğum anadolu yakasın da ilk etapta çubuklu kanlıca arası 10 metre genişletilip daha sonra 10 km kadar uzatılacakmış mış hayırlısı ama haberde emirgandan bahsediyor ya anadolu yakasın da balık tutmak büyük ustalık istiyor yayaları kolla araçları kolla tekneleri kolla yüzenleri kolla olta atanları kolla kendini kolla 1 adım sonra denizdesin öyle yerler varki iki kişi yanyana yürüyemiyor kaç aracın camı nın patladığına şahit oldum
balığın bol olduğu zaman 30 metre yetmez bu bir ikincisi 4 metre genişlik çok az çapari atarken yine bu platformu geçiceksin 3. sü ise bu platformda şöyle bir uygulama olabilir mi amatör balıkcı belgei olanlar girer ve çıkışta tutulan balık kontrol edilir limit altı olanlar için ceza yazılır sonuçta bunun olması gereken yolu bu gerçi bu ülke dha trolu yasaklayamadım ama olsun başlangıç başlangıçtır ne yapalım biz fedakarlık yaparız amatör balıkçılar olarak ama trol ve gırgırların tuttu ğu balıkları da kontrol olsa ne güzel olur