Boğazda At-Çek...

Konu, 'Takım Çantası' kısmında uçak şoförü tarafından paylaşıldı.

1. uçak şoförü

uçak şoförü hakan

Favori Kamış:
    shimano catana cx 2.40 10.30gr, lineaffe extreme cast 100-220gr, okuma V-system 2.70cm 20-60gr,
    Favori Makine:
    shimano exage 3000, alivio6000, catana4000
    Abilerim arkadaşlarım öncelikle cahilliğimi mazur görün daha çok yeniyim:rolleyes: İstanbul boğazında rapala ile avcılık için forumda önerilen yöntem surf kamış ve yüksek ağırlık ile yapılan bi sistem işte benim sorumda burda olucak. surf kamış kullanmak yerine http://fish.shimano-eu.com/publish/...water_rods/spinning/speedmaster_spinning.html gib ağır atarlı bir kamış, ona uygun http://www.avmarketi.com/asp/product/19118/Shimano-Exage-6000-FB-4XSSS-1-BB-Makine- gibi bir makine ile beraber duel adagio heavy, yozouri big game serisi benzeri ağır bir sahte kullansakta boğazda at-çek yapsak sizce verim alabilirmiyiz böyle bi masrafa ve uğraşmaya değermi ne dersiniz?

2. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Boğazda yeri geliyor 200 gr dibi bulana kadar 50 metre akıntı yönünde yürüyoruz. Dediğin yöntem daha sakin sularda, boğazdaki koylarda çalışır. Ama akıntının yoğun olduğu yerlerde hafif kalır. Adagio heavy 12.5 cm 45 gr bir sahte. Bence boğaza gelmez. Ama illaki bu şekilde avlanmak istiyorum diyorsan 100 gr civarı jiglerle sakin koylarda balık yanladığı zaman güzel avlar yapabilirsin.

3. uçak şoförü

uçak şoförü hakan

Favori Kamış:
    shimano catana cx 2.40 10.30gr, lineaffe extreme cast 100-220gr, okuma V-system 2.70cm 20-60gr,
    Favori Makine:
    shimano exage 3000, alivio6000, catana4000
    Emir çok teşekkürler cevabın için öyle illaki bu şekilde avlanmak istiyorum die bişey yok acaba olurmu die bi aklıma geldi acemi merakı işte:D