Merhabalar, Bu akşam suyu için Birol Ağabey'im ile düştük yollara, farklı bir mera deneyecektik, kamışları birleştirip en gözde rapalalarımızı yolladık akıntılı sulara bizim yemlerin tadına bakan birileri çıktı. reeling saat akşam 6 da başladık aksiyonlara hava kararınca avı sonlandırdık balıkta kesince dönüşe geçtik. Toplamda 7 adet balık almışız biri lüfer 440 gram geldi.Herkese rastgele.. Takımlar Okuma seaspin 3 m - Gelogic 2.40m spin kamışlar Shimano saros 3000 - Mitchell 40000 spin makineler Duo terrif DC-9 - Duel lipless minnow 9-12cm maketler
tebrikler iki günde harika avlar yapmışsınmız...:thumb: bu sene henüz böyle bir av bize nasib olmadı idk ***. olur
Tekrar tebrikler.Anladığım kadarıyla yine ağırlıksız at-çek ile almışsınız bunları,doğru mudur?Bereketli avlarınızın devamını dilerim...
Teşekkür ederiz Evet ağırlık kullanmıyoruz. Bu işler için aldığımız sahte yemler ile 25 30 metre mesafeye erişiyoruz sanırım 30ila50 cm derinlikten geliyorlar. teşekkürler. Sağolun :thumb: Reis, Senin kadar olamasakda tutuyoruz bir şeyler. Sağolasın,rastgele..
Furkan Bey,geçende de sormuştum ama net cevap alamadım....Avlandığınız bölge de derinlik ne civardadır?Yani bu metod 10m.derinlikte olan suda iş yapar mı?Ya da şöyle sorayım,kaç metre derinlikte bu yönteme balık ilgi gösteriyor,rağalaya saldırıyor?Teşekkurler...
Derinliği tam bilmiyorum ama önü bir metre sonrası derinleşiyor. Biz kıyı yerlerde deniyoruz henüz derin yerlerde değil balık.
Tebrikler Furkan, Birol her zaman ki gibi güzel balıklar yakalamışsınız elinize sağlık yenileri de rastgelsin..