merhaba sayın abilerim kardeşlerim daha önce memlekette oltayla balık tuttum ama şimdi istanbul da boğaz çevresinde balık tutmak istiyorum, kamış ve makine alacağım, acemi olduğumdan yanlış tercih yapmak istemedim. daha önceden tecrübem yok en kolay hangi tip kamışla balık tutabilirim acaba? teşekküler
Merhaba Evren, Hoşgeldin. Sorduğun soru için tamda deryaya geldin diyeyim ve aramadan lüfer yazarsan pek çok gerçek bilgiye ulaşacaksın. Konu tekrarları olmasın diye bir göz at, Sonra kafana takılan konularda soracağın sorulara keyifle cevap verecektir abilerin. Tekrar hoşgeldin Deryaya
Evet size katılıyorum gecen hafta lineaeffe s-flex 15 kg 4,20 kamışı boğazda avlanmak için aldım.Malum artık deniz mevsimi geldiği için tatlı su avlarımızı sonlandırıyoruz.Kamışı pazar günü yeşilköyde denediğimde 125-150 grlarda çok iyi mesafelere ulaştım.Tavsiye ederim
oyster cast Denedikten sonra bu kamış hakkındaki düşüncelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Kısmet olursa bende almayı düşünüyorum. Boğazda istavrit, çinekop, lüfer için umarım iyidir.