bogazda başladık körfezde noktaladık

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında i.h.beyaz tarafından paylaşıldı.

1. i.h.beyaz

i.h.beyaz ismail beyaz

En İyi Avı:
    kaba lüfer
    31 01 2010 sabah 5de gebzeden cıktık ilk cubuklu 9a kadar cinekop yemli ve rapala denedik tık yok cabari atanlarda bişey alamıyordu burda balık avından bi arkadaşla taniştık ama adınıda sormak aklıma gelmedi kusuruma bakmasın biraz muhabbet ettik 9gibi düşdük yine yollara kuleliye uğradık şolebi göz gezdirdik bi arkadaş 2aded rapalayla cinekop almış biz oyalanmadıküsküdara gecdik ordada bi arkadaş rapalayla 1 aded cinekop almiş bizde bi arkadaşımız gebze mualim köye balığagidmişti onu aradık tek tük izmarit cıkıyo diye söleyince bizde üsküdardan karideslerimizi alarak mualimköye gidtik saat 4e kadar 15aded ben diger arkadaşta okadardır herhalde izmarit tutarak bu hafdaki avı sonlardırtık resim cekmediğim icin koyamadım herkese rasgele iyi akşamlar

2. dermasol

dermasol

vay babam vay desenize denizleri kurutmuşlar 1976 senesinde tam bu zamanlarda eminönünde kepçeler ile balıkları yakalayıp balıktan kuleler dikerlerken çekilmiş fotom vardı ama bir türlü bulamadım garibanlar vita tenekelerine balıkları doldurup evlerine götürürlerdi balık kulağına kar suyu kaçmış derlerdi de bir türlü aklım ermezdi balık kulağına benim yaşımdaki istanbullular gayet iyi hatırlarlar