Sabah 8:30 gibi avlağa varıp atışlara başladım ama o kadar kalabalık olmasına rağmen tek bir kişide bile balık yoktu o yüzden çoğu kişi dönüşe geçmeye başlamıştı.Saat 9:30 gibi açıkta attığım yerde kurşunun inmediğini farkettim ve tasmaladım misina pat diye kaldı ve ağır ağır çekerek bu yakışıklıyı kovama gönderdim .Sonra balığın yetmeyeceğini düşünerek kireçburnu fenerin önündeki balıkçıdan 2 tane daha palamut aldım ama kasa kasa çingene palamutlarını yığmışlar tanesini 5 tl den satıyorlardı normal palamut ise 10 ile 15 tl arası değişiyor.Balıkçı abiye bu boy balıkların satılması yasak değil mi? diye sordum o da yasak değil diye sinirli bir şekilde cevap verdi ama gerçekten o boy balıkların satılması gerçekten çok çok yazık banghead sonra da balık yok diye vahlanıyorlar Allah ıslah eylesin.Takım olarak çapari 35 e 30 , nikelajlı kurşun 100 ile 115 gr arası kullandım.Herkese iyi avlar dilerim.Rastgele.
Sen bu sabah o tek balığı tutan mavi tişörtlu arkadaşsın demek takımcının oradan gelip balığa bakan ve tebrik eden (hafif şiman olan ) bendim... Tekrar tebrikler... O yeşil panelvanlı sarışın takımcı seni çok kıskandı, bu çocuk hep alıyor balığı dedi :thumb:
Tebrikler Abdüssamed, yine güzel bir palamut almışsın, devamınıda dilerim.:thumb: Anlamadığım bu palamutlara neden çingene diyorsun, geçen raporunda da bu ifadeni görmüştüm sanırım, harbi palamut diyebiliriz bunlara
Teşekkür ederim abi sağolun. Teşekkür ederim abi aynen öyle mavi tişörtlü olan bendim teşke geldiğiniz de kendinizi tanıtsaydınız daha iyi tanışmış olurduk. Teşekkür ederim İsa abi eyvallah çingene deme sebebim 33 cm civarı gelmişti o yüzden böyle yazdım ama bu palamutların bu zamanda böyle küçük gelmesine çok üzülüyorum abi . Geçen sene bu zamanları hatırladıkça özellikle bu sene palamut açısından bence şuan çok çok verimsiz inşallah ekim ayı böyle geçmez de hep birlikte keyifli avlar geçiririz. Teşekkür ederim Ahmet abi sağolasın. Teşekkür ederim abi eyvallah. Teşekkür ederim Hakan abi eyvallah.En çok tutmaktan zevk aldığım tek balık palamut abi verdiği aksiyon filan müthiş hihi ,sarıkanatı dişliyi yada diğer balıkları diğer zamanlarda tutma imkanımız oluyor ama palamut öyle değil belirli zamanlarda ortaya çıkıp kayboluyor.Zorda olsa az da olsa palamuttan vazgeçemiyorum abi iyi günler. Teşekkür ederim abi eyvallah.