Herkese merhabalar bugün saat 14:30 gibi merada ilk atışımı gerçekleştirdim. Daha sonra yavaş yavaş dişlileri kandırmayı başardık ama havada bir rüzgar bir rüzgar neredeyse beni bile uçuracak kadar rüzgar vardı. Çok zor şartlar altında 14 dişli kandırmayı başardık.Yapraklarda geldi tabi ki geriye salımlarını gerçekleştirdik.Günlük zararımız ise 3 rapala 1 adet kurşun gitti ama bazen 1 ay boyunca bile takım koparmazken 1 günde bunları kaybetmek kötü oldu ama dişli için herşeye değer. 8 gibi meradan ayrıldık. Takım olarak 185-175 gram kurşun ağırlığı en az muhtelif birçok çeşit sahte ama palyaço ve limoni renk favoriydi balık aşırı açıktan geldi bazen yakınlaştı. Herkese daha da iyileri rastgelsin. Oltacı Ahmet abimiz ve dişlisi; Bu da dişli geri salış videomuz; http://www.youtube.com/watch?v=PFaBgKAm6og
Tebrikler Abdüssamed kardeşim, herkesin spin takıldığı bir dönemde klasik yöntemlerle boğazdan nasibinizi almışsınız.:thumb: Kendonun limoni ve palyaçosu benimde en favori sahtelerimdir.
Teşekkür ederim İsa abi sağolasın. spin takımım daha hiç yok ama yakında onada bulaşacağım heralde bu ara gerçekten çok moda oldu . Bu sahteler ise o fiyata alınabilecek heralde en iyi sahteler diyorum ben.
Çok güzel ve bereketli bir av olmuş tebrikler. Sahtenin 9 cm ve 13 cm olduğunu tahmin ediyorum, hangisi daha başarılı oldu.? Sevgiler.
Tebrikler Abdüssamed, harika iş çıkartmışsın. Limoni olan Zero Arise Minnow sanırım ama Şu palyaço hangi kodlu sahte hangisi bilen var mı?
TebrikLer... Vatandaşta gitsin baLığı zeytinburnunda bir mendirekte arasın dursun Ayrıca yaprak saLdığın için seni ayrıca tebrik ve takdir ediyorum güzeL İnsan..
Kardeşim tebrik ederim., Surf e geçireceksin beni Bu sene balık hala kış modunda açık renk sahte yiyor ama açık sular temiz olduğundan bence siyah altı turuncu olanı ve mor u dene irileri seçer diye tahmin ediyorum Rastgele.
Teşekkür ederim sağolun abilerim . Teşekkür ederim abi. 9 cm daha başarılı oldu tabi ki ama 6.5 cm de iyiydi. Teşekkür ederim Öner abi palyaço 9 cm zero arıse serıes abi. Teşekkür ederim abilerim eyvallah. Teşekkür ederim abi geçmeni bekliyorum ama sizde beni zorla spine sevk ediyorsunuz . Bakalım bugün gidebilirsem denerim inşallah .