selam , 2. Boğaz köprüsünün altındayadık dün çok istavrit yapmış 6-7 kilo almış herkes . Bugun ise aynı yerde tık yoktu akşama doğrus saat 16:00 gibi başladı istavrit 1 saat filan sürdü o sıradada 2 - 2,5 kilo civarında istavrit aldık bizde .. Akşam da takımlarımı toplayana kadar bir dip oltası attım çinekop için Biz ortalığı toplaya kadar 1 Tane aldım Kendi bağladiğimiz çapariler .. Yeşil tüy - Benden: 0,20 ==== köstek: 0.12 ====== kurşun: 75-100 gram
Beni iyiki istavritlerin devamını dilemişim bak hemen gelmişler şimdide o 1 tane çinakopun devamını istiyorum oltan boş kalmasın kardeş rastgele
Tebrik ederim Onur. Oldukca guzel bir av olmus.Cinekopta nerdeyse sarikanat gibi geldi bana resimde. Tebrik ediyorum.Ben Kanlicaliyim. Ikinci kopru Korfezin Ustunden geciyor. Oralarin cok asinasi olmama ragmen bu balik tuttugunuz yeri cikarmam mumkun olmadi. Sanirim son on iki sene icersinde insaa edilmis bir mintika.Bana tam olarak neresi oldugunu ifade edebilirmisiniz? Saygilarla...
sağolun yorumlarınız ıcın.. fotografların oldugu yer ıkıncı köprüyü 100-200 metre ılerısındekı bır cafenın bahçesı kıs oldugu ıcın bahceyı kullanmıyorlar.Dığer bır şekıldede balta lımanına gelmeden 50-100 metre öncesı..
Güzel bir av olmuş Onur, ellerinize sağlık. Amcanı biralarla birlikte evde bıraktınız herhalde Yarın av programı var mı?
yarın ya yıne hısarın oraya gıdıcem yada üsküdara çinekop a..Amcam bıralarla ve şaraplarla beraber bu akşam köprüdeymıs :d ıstavrıt ıle cınekop aldım dedı telde