Arkadaşlar Merhaba, 21.10.2012 raporumu kısaca paylaşıyorum. Takım; 0,25 Mustad misine, Mustad siyah iğne 5 numara hırsız 3lü iğne. Yem; Yaprak istavrit. Bu gün balık belli ki yapacaktı gündüz rapala ile lüfer alındığı haberini aldım ve akşam saat 17:30 gibi avlağa vardım. Yaklaşık 2 saat kadar boş boş oltamın ucuna bakttıııım durdum Hareket yok artı rüzgar da iyice hevesimi kaçırmıştı. Derken ilk dişli vuruşu hemen tasmaladım kenara gelen yakışıklı bir lüfer peşinden sarıkanat ve peşinden yaprak... yaprak... yaprak. ( Yaprakların hepsi denize itina ile iade edildi ) derken şiddetli bir yağmur durulacak gibi değildi ve eve döndüm. Döner dönmez de raporumu yazıyorum. Herkese Bol avlar. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
tebrikler güzel lüfer ayrıca salınan yapraklar için ayrıca tebrik ederim afiyet olsun daha iyilerinin rastgelmesi dileklerimle..
Gökhan tebrikler, sarıkanat lüferin yanında istavrit gibi kalmış güzel bir lüfer avlamışsın... İnşallah güzel avların daim olur..
Ersin teşekkürler Bir hafta öncede 2 lüfer almıştım fakat bu kadar değildi. sanırım bu kaba lüfer Bu sene umarım lüfere doyarız
Sedat teşekkürler. Yaprakları ve limitin altındaki balıkları denize geri bırakma konusunda duyarlı olursak büyük balıkları görmek süpriz olmaz ... güzel avlara