BOĞAZDA LÜFER & SARIKANAT 02.11.2012 Değerli Balık Dostları, Dün akşamki balık raporumu paylaşmak isterim. Akşam Eşimin ailesi bizi ziyarete geldi. Standart eeee daha daha nasılsınız, eee sizler nasılsınız, havalarda soğuk bla bla muhabbetlerinden tam patlamak üzereydim ki kayın peder ile balık muhabbeti açıldı ve bir birimize verdiğimiz gazlar sayesinde hadi balığa gidelim moduna geldik. saat 18:30 gibi boğazın yolunu tuttuk. Hava patlamak üzereydi Hava durumunda da havanın sağnak yağışlı olacağını bas bas bağırıyorlardı. Sahile geldiğimizde bolca tasma atanları ve bir kaç balık alanları görünce hemen oltamızı denizle buluşturduk. Derken yağmur başladı duracak gibi değildi. O yağmurun altında inatla balık tutmaya çalıştık çalışmasına ama kusura bakmayın donumuza kadar ıslandık o yağmuru yaklaşık 1 saat yedik fakat karşılığında 1 adet sarıkanat alabildik Yağmur dindikten sonra kovamızı yavaş yavaş doldurmaya başladık. Saat 01 : 30 da avımızı sonlandırdık. Alınan balık satısı 34, 20 cm ile 25 cm arasındaki balık sayısı 14 adet , kalanları da sarıkanat. Birçok yaprak denize itina ile bırakıldı. Etrafımızdaki (yaprakçı) diyorum ben onlara balıkçıdan daha uygun bir sıfat gibi geliyor. tuttukları ışıkta bakılsa karşı taraf görünecek büyüklükteki balıkları sert çıkışmamıza rağmen denize geri bırakmadılar. Bunu yapan balıkçılar bu kafada oldukları müddetçe o denizden çok balık tutarlar . Hepinize bol avlar. Balıklar; URL=http://imageshack.us/photo/my-images/528/20121103023010.jpg/][/URL] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us URL=http://imageshack.us/photo/my-images/141/20121103030723.jpg/][/URL]
çok güzel olmuş gerçekten. tebrik ederim seni. bizde dün eşimle arnavutköye geldik herşeyi hazırlayıp yeni takım alıp gidip galatanın oradan istavritte aldık yem için ama gidince yakalandığımız yağmur oltayı suya atamadan geri dönmemize neden oldu artık bir daha ki sefere. bu arada yağmur kaç gibi kesildi boğazda?
Tebrikler beklediğinize deymiş.Akşam bizde yağmuru yedik ama bir adet sarıkanat aldık ben avı saat 20;00 gibi bıraktım.
Seydihan, Dün keferideydim, fakat havanın durumuna göre Tarabya ve Kalender de iyi balık yapıyor. Saat 08:00- 12:00 arası kalender de iyi çapari yapıyor. Yemlide keferi, tarabya, Aşiyan, Arnavutköy. Bol avlar.