Boğazda lüfer ve sarıkanat bereketi

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında chico1907 tarafından paylaşıldı.

1. chico1907

chico1907 emre

Favori Kamış:
    El takımları
    Favori Makine:
    safter 4.5 & Tohatsu 20 hp
    En İyi Avı:
    Kaba lüfer, Kalkan 4.5 kg , Palamut
    Öncelikle bütün üyelerin ve tekipçilerin bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.
    Çarşamba günü öğlene kadar çalıştıktan sonra güzel bir boğaz havası almak için boğaza indim. Arabayı Çengelköy’e bırakıp karnımı doyurmak için köfteci Recep Usta’ya gittim.(aranızda bilenler vardır ama bilmeyenler için söylüyorum çok eski ve çok meşhurdur.Tavsiye ederim.) Yemeğin ardından akşam balığına yem tutmak için Kuleli sahiline gittim. Arabada takımlarım hazırdı. Çok güzel istavrit vardı ve hemen herkes tutuyordu. 20-25 tane kadar tuttuktan sonra evin yolunu tuttum. Niyetim Çarşamba gecesi çıkmaktı balığa ancak akşam misafir olduğunu öğrenince balıkları hiç yıkamadan olduğu gibi buzluğa koydum (Gece yanımda avlanan diğer bir balıkçı bana “yem için tuttuğun istavriti buzluğa koyma bozuluyor en güzeli dolabın içinde soğuk bir yere koy” dedi. Bu konuda ustalarların açıklaması olur sanırım) .Bu sabah erken kalkıp aile içi ziyaretleri tamamladıktan sonra akşam saat 20.00 civarı takımları alıp Beykoz civarındaki meraya gittim. Güzel bereketli bir gece oldu. Fotoğraflarda görmüş olduğunuz dişlilerin üzerine birde Fenerbahçe’nin galibiyeti keyfime keyif kattı. Saat 00.30 ‘da balık bıçak gibi kesiti ve akabinde 1.30 gibi avı sonlandırdım. Oltama 5-6 tane çinekop takıldı. Biri dışında diğerleri suya iade edildi. Bu arada başıma şöyle bir olay geldi. Arabada balıktan sonra ellerimi temizlemek için sürekli kolonya bulundururum.Ayrıca içerideki kokuyu alsın diye de bolca araba parfümü sıkarım. Sanırım sıktığım parfümden ve kolonyadan olacak eve doğru yola çıkmışken polis çevirdi. Alkol muayenesi yaptı. Alkol almamış olmama rağmen 0.31 promil alkollü çıktım. Neyse ki sınırın altında olduğundan sıkıntı yaşamadık çokta üstelemedim.
    Hepinize bol bereketli bayramlar dilerim…

2. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Tebrik ederim güzel balık almışsınız. bu arada sigaranın reklamını da yapmışsınız :(

3. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Bayram bereketi olmuş. Tebrikler... :)

4. uurproject

uurproject Uğur

Favori Kamış:
    Shakespeare
    Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Tebrikler , tum musluman aleminin bayrami mubarek olsun.

5. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Artık balık çok da taze yem seçmiyor galiba.. bereketli bir av olmuş tebrikler.. promile gelince kullandığın kolonya keskinmiş sanırım :)

6. Sonay Önder

Sonay Önder Sonay Önder Çeribaşı

En İyi Avı:
    5 Kilo Sazan
    Tebrik ederim