Öncelikle bütün üyelerin ve tekipçilerin bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. Çarşamba günü öğlene kadar çalıştıktan sonra güzel bir boğaz havası almak için boğaza indim. Arabayı Çengelköy’e bırakıp karnımı doyurmak için köfteci Recep Usta’ya gittim.(aranızda bilenler vardır ama bilmeyenler için söylüyorum çok eski ve çok meşhurdur.Tavsiye ederim.) Yemeğin ardından akşam balığına yem tutmak için Kuleli sahiline gittim. Arabada takımlarım hazırdı. Çok güzel istavrit vardı ve hemen herkes tutuyordu. 20-25 tane kadar tuttuktan sonra evin yolunu tuttum. Niyetim Çarşamba gecesi çıkmaktı balığa ancak akşam misafir olduğunu öğrenince balıkları hiç yıkamadan olduğu gibi buzluğa koydum (Gece yanımda avlanan diğer bir balıkçı bana “yem için tuttuğun istavriti buzluğa koyma bozuluyor en güzeli dolabın içinde soğuk bir yere koy” dedi. Bu konuda ustalarların açıklaması olur sanırım) .Bu sabah erken kalkıp aile içi ziyaretleri tamamladıktan sonra akşam saat 20.00 civarı takımları alıp Beykoz civarındaki meraya gittim. Güzel bereketli bir gece oldu. Fotoğraflarda görmüş olduğunuz dişlilerin üzerine birde Fenerbahçe’nin galibiyeti keyfime keyif kattı. Saat 00.30 ‘da balık bıçak gibi kesiti ve akabinde 1.30 gibi avı sonlandırdım. Oltama 5-6 tane çinekop takıldı. Biri dışında diğerleri suya iade edildi. Bu arada başıma şöyle bir olay geldi. Arabada balıktan sonra ellerimi temizlemek için sürekli kolonya bulundururum.Ayrıca içerideki kokuyu alsın diye de bolca araba parfümü sıkarım. Sanırım sıktığım parfümden ve kolonyadan olacak eve doğru yola çıkmışken polis çevirdi. Alkol muayenesi yaptı. Alkol almamış olmama rağmen 0.31 promil alkollü çıktım. Neyse ki sınırın altında olduğundan sıkıntı yaşamadık çokta üstelemedim. Hepinize bol bereketli bayramlar dilerim…
Artık balık çok da taze yem seçmiyor galiba.. bereketli bir av olmuş tebrikler.. promile gelince kullandığın kolonya keskinmiş sanırım