Öncelikle herkese selamlar salina sa 55 de küçük bir sorun nedeni ile servise verdim boğazda yedek veya devamlı kullanmak için 150-170 gram kurşunlarla rapalada veya çaparide çalışmak üzere bu okuma raw 65 makina hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim 690 gr agırlık yedek kafa 4.8.1 devirli sağlıcakla kalın
Bir kişide kudos expert kamışla beraber görüp çok beğendiğim bir makinadır. Bence at-çek yapılacaksa bu tarz makineler tercih edilmeli. Bu tarz makinaların en iyilerinden biri raw 65.
bence boğazda yoran bir makina . yücel abiye katılmıyorum at çekte yorar çapari avlarında yorar. bende var memnun değilim . sevgili moderatör abimiz ercan abinin ( balık kurdu) tavsiyesiyle ryobi ecusuma aldım gayet memnunum
sevgili engin boğazda kamışı attığımızda çekerken zaten kamışı bacak aramıza veya destekleyerek çekmiyormuyuz şunuda düşünürsek makinanın çeker kuvveti olarak bize bir nebze destek olmuyormu 170-185 grm kurşunda akıntıda çekeri kuvvetli makina bize avantaj saglamazmı? nacizane fikrim
murat abi bende o makinadan var gerçekten çok ağır ve çekerken beni çok yoruyor seri bir makina değil ben boğazda 2 sene o makinayla avlandım alışamadım bir türlü . çekerken de çok zorluyor. ecusuma 8000 vi almanı tavsiye ederim yine de sen bilirsin ab sadece kullandığım için fikrimi söylemek istedim.
evet yücel abi beklemeli avlarda kullanılabilir ama çapari ve ya at çek yapılacak avlarda çok yoran bir makina ben spor yaptığım halde yoruluyordum ve sararkende çok ağır sarıyor..
sevgili kardeşim sen spor yaparken yoruyorsa ben 50 yaşımda asla bu makina ile çalışamam evin yolunu zor bulurum
vallahi abi öyle uzun zamandırda kıyı avı yapmıyorum zaten ama boğazda avlanmak için o makina fazla o kadar para verme derim abi okuma salina lar için iyi diyorlar birde . ben makinalardan inan hiç anlamam. sadece senin dediğin makinayı bir dönem kullandım işte onlada ilgili yorumum bu ecusuma aldım rahatladım ama gerçi onu da teknede kullanıyorum genelde ama kıyıdan da bir kaç kere kullanma imkanım oldu çok rahat ve hafif geldi bayapı da mesafeye gönderebiliyordum oltayı
raw kullanan başka arkadaşlar yokmu? bu makinadan cok satıldıgı söyleniyor ama sadece 2 arkadaşım sag olsunlar fikirlerini belirtmişler bu arada agırlık olarak yanlış yazmışım 665 grm
Murat Bey Bazen değerli 2 kişinin yorumu 200 kişinin lakırtısından iyidir. Yorum yapan arkadaşların yorumlarını dikkatle okursanız size yetecektir. Sonuç olarak; Raw 65 makina güç dayanıklılık sağlamlık olarak 4x4 lük bir makina. Ancak rapala - çapari gibi ağır kurşunlu atçek avlarında ağırlığı nedeniyle 20. dakikadan sonra yorgunluğu hissettiriyor. Hele yanındaki kamış da ağırsa tam bir ağırlık çalışmasına dönebilir. Ama bazı hafif makinaların 170 gram kurşunda verdiği zorlama türü yorgunluğu bu makinada hisetmezsiniz. Bu hafif - kalitesiz makinaların zorlamaları bilek ve kolda kısa sürede yorgunluk yapar. Ama raw 65 gibi ağır makinalar böyle yormaz da, 15-20 dakikadan sonra omuzda baskı yapmaya başlarlar.