Herkese Merhaba, Epeydir konu açmak için güzel bir av günü bekliyorduk o gün geldi çattı. Ben (Metin), Kenan ve Atakan arkadaşım ile program salı gününden yapıldı. Hafta sonu boğazda lüfer keyfi yapacaktık fakat cumartesi gecesi Kenanın telefonu sessize alıp uyumasıyla gece saat 2 de gideceğimiz avlağa saat 5 de çıkmış olduk. 1 saat yolun ardından avlağa vardık saat 9 a kadar at çek yaptık lüfer için fakat sonuç sıfırdı moraller bozuldu açıkçası.. saat 10 gibi oltaları topladık bir sonraki avlağımıza doğru yola çıktık burdada epey gaza bastık açıkçası Avlağa vardık Kenan ve Atakan yaprak çinekoplarla eğlenirken bir tanede güzel çinekop aldı akabinde aklımıza çinekop çaparisi (Palamut içinde kullanılanlardan) takmak geldi ben boştum ben takayım dedim ve ilk atmamla 1 adet palamut geldi oltaya sonra Kenan 5 erli 3 erli çekerken Atakanda bende (Metin) devam ettik palamutları almaya bu güzel heyecanlı manzara 2 saat kadar sürdü. Bu sezon açılışı bu güzellerle yapmış olduk epeydir olan stresimizi ve yorgunluğumuzu da attık. Herkese böyle güzel ve bol balıklı avlar dilerim. RASTGELE...
İlk mesaj bereketli bir raporla süslenmiş. Tebrik ederim ekibinizi. Hoş geldin bu arada, nice keyifli paylaşımlara Metin.