C.tesi Baltalimanı sabah 08:00 civarı... Sarıkanat heveslileri hınca hınç doldurmuş mekanı... En çok aldım diyen 3 tane almış, herkes beklemede. İstavrit tutanlara bir göz attım, manzara tanıdık, herkes 10'lu 10'lu dolduruyor kıraçaları. Bende açtım çapariyi, seçmece yaparak en irilerinden 1 kilo ayırdım kendime, birazını da orada tanıştığım kediye verdim. Pek keyifli bir gündü vesselam...
tebrikler Hüseyin bey güzel paylaşımınız için seçmece avınız da yerinde bir karar olmuş,manzara güzel,o saat de orda kıyıda elimde çay ı yudumlayıp manzarayı seyretmek isterdim kedilere düşkün olduunuzu görüyorum bende öyle hatta biraz abarttım kış ayı girince 2 düzüne kedilere sahibim kolay gelsin
Vay guzel Istanbul vay..........! Nasil ozledim oralari...Buram buram tarih,hatira,guzellik kokuyor... Abicim cok tesekkurler paylasimin icin.Vallahi icim isindi. Rastgele...
Puslu boğaz sabahlarının en sevdiğim yanı, ilk saatlerde denizin süprizlerle dolu olması ve havada uçuşan kurşunların gözden kaybolurken daha denize düşmeden bilinmeyene karışmasıdır.Hele bir de çapari ya da sahtenize, suya düşer düşmez palamut ya da iri bir tırsi yapışırsa harika bir gün geçirmeyi daha o saatte garantilemiş olursunuz.Salkım salkım gelen istavritler ise gerçekten de bu suların kuru fasulyesi.Çıtır çıtır kızartıp kes yanına soğanı.O ne lezzet öyle! Güzel avınız için tebrikler ve paylaşım için teşekkürler.Rasgele.
manavgat da bugun fazla bişey yoktu eve geldim sitemize girdim ve sayende içim ısındı abi allah daha fazla nasip etsin
Keyifli bir gün geçirmişsiniz.Bu sıralarda havalar yaz mevsimini aratmıyor oda ayrı bir keyif.Mekan benim en sevdiğim yerlerden ayrıca kedinin adı fatmagül olması lazım çok oyuncu bir kedidir.Daha iyi avlar dileğimle..