sevgili forum uyeleri, Boğazda spin denemeye baslamak istiyorum.Bu yüzden Spin takımımı edindim. Okuma V-SYSTEM 2.40 10-40gr kamış aldım. bu kamışa uygun boğazda kullanabileceğim sahte kaşık onerilerini bekliyorum. yanlız suan icin rapala,duel,yo-zuri gibi degerli sahtelere bütce ayıramıyorum ilk denemem oldugu icin bu yuzden daha az maliyetli sahte onerilerini bekliyorum.
Kendo ve Pelikan'lara ilave olarak, Türkiye'den hesaplı olarak bulabileceğin: Savagear Prey 110 ya da 130: beyaz, limon, kırmızı kafa, zeytin yeşili Biraz fazla paraya kıyacaksan, ki bu durumda kesinlikle Ebay'dan almanı tavsiye ederim: Daiwa Shore Line Shiner MM13-SL14-LH15 Daiwa SP Minnow 152mm Duo Tide Minnow Slim 140 Tackle House Feed Shallow 128mm Rapala MaxRap
Merhaba, Kusura bakmayin ama size kesinlikle katilamiyorum. Zaten bilmedigim, kullanmadigim birseyi kimseye onermek gibi bir huyum yoktur. En son (2 gun once elime gecti) 4 adet farkli renk ve ebatlarda (13-15 cm arasi) daiwa shore line shiner'i teslimat dahil toplam 187 liraya aldim. Mumkun degil ulkemizde bu fiyata bulmaniz. Eger ebay'da uygun fiyat bulmak istiyorsaniz acik arttirmalari da takip etmenizi oneririm ve ozellikle Japon saticilara bakin. Ama sonucta tercih meselesi... Ulkemizde aldiginizda hemen kavusmak, taksit yaptirabilmek gibi luksler mevcut.