Bogazda ve Marmaradaki son durum

Konu, 'Bölgeler' kısmında The RooT tarafından paylaşıldı.

1. The RooT

The RooT Emre

Favori Kamış:
    Lineaeffe ac casting 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av-65 Makine
    Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba uzun zamandır forumu takip ediyordum sonunda bende aranıza katıldım isterimki abilerimizle kardeşlerimizle de bir araya gelip denizin bize sunacagı o heyecanları hep beraber saglık ve huzru ortamında birazda çe çekişme ortamında güzelce geçirmek dilegi ile..

selamun aleyküm

cumartesi akşamı evde malzemelerimizi çayımızı kahvemizi hazırlayıp bogaza yada marmaraya atma gibi bi düşücemiz var kıyıdan avlanmak istiyoruz lakin sonuç ortada kim gitse nereye gitse hep hüsran bazen acaba erkenmi gidiyoruz daha zamanı gelmedimi dioruz arkamıza baktıgımız zamanda bu seneler de çok güzel balıklar almıştık rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin bu güzellikler bu heyecanlar inş devam ederde denizdeki canlı çeşitlerini yeni nesilde görme ve tatma imkanı sunar.çok uzattım sanırım :) saadet nieti belli fikir alışverişi varsa yakın zamanda biz gibi düşünüp çıkan varsa elinde tutulur gözle görülür ve o kadar zahmetin karşılıgını aldıgı bir avlak paylaşırsa sevinirim kalın saglıcakla allaha emanet olun

2. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

Ve aleyküm selam aramıza hoşgeldin Emre kardeş. Bol ve bereketli avlar keyifli paylaşımlar dilerim. cumartesi günü raporunu da merakla bekliyorum
    : )

3. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Bu sene havalar anormal derecede sıcak gidiyor, Eylül'ün ortasına geldik gündüz sıcaklıkları 30 derecenin altına düşmedi. Yağmur ve Poyraz fırtınaları yapmadı. Balığın da doğal olarak keyfi yerinde, Karadeniz'de kalmaya devam ediyor. Hava sıcaklıklarında düşüşle birlikte balıklar toplanıp Marmara'ya doğru göçe başlarlar.