SELAMUN ALEYKÜM.Boğazda ava niyetlendim ama tam olarak neresi bana göre bulamadım.Boğazın akıntısı en az olduğu ve avının iyi olduğu yerler nerelerdir?Vede boğaz köprüsünün anadolu tarafındakı altında bulunan parktan balık tutabilirmiyiz akıntı ne durumdadır?
boğazda şu ara akıntı çok fazla çırpıntılı ,bahsettiğn yer hayal kahvesi civarı olabilirmi eger orası ise balık yapar ama hatırladığım su öyle çok derin değil
Bahsetmiş olduğum yerdemi yoksa genel olarakmı balık yok?Vede boğazda max 75 gram kurşunla çalışabileceğim yerler nerelerdir?
Boğazda max.75 gram ımkansız ben atan hıc gormedım en dusuk 125 gram en sakın gununde bogazın normalde 180 ve 175 gram'dan aşaği atan yoktur.
Güray abim heryer aynı değilki boğazdada 75 gramın kullanılabileceği illa bir yer vardır gibime geliyor.
ben kendı görüşümü bildirdim diğer arkadaşlarımız ve abilerimiz fikirlerini sölesinler öğrenmiş oluruz.
Akıntı yönüne gider, karadan toplarsın misinayı veya yanında kimse varsa hepsini birlikte toplarsın Bu sorular aklına nerden geliyor adı güzel kardeşim
Ayrıca Güray doğru söylemiş, biz 150 gr'la dibi bulamıyoruz boğazdaidk Onu ancak kartal darıca hattında kullanabilirsin
Şaka yapıyorum abi her ne kadar acemide olsam hafif kurşun atınca ne olacağını biliyorumBir keresinde karaköyede başıma geldi.kenardan atıyoruz 75 gram kurşun o ara yetiyordu.Bir adamda gelmiş çapari kopmasın diye 35 gramlık atıyor.Neyse attı biraz bekleyip çektikten sonra baktım 5-6 kişinin takımı almış geliyo zavallıda balık yakaladımdiyesevinmişti o sıra