tarafikten zor bela kurtulup akşam saat 9 sıralarında balık kurdu (ercan) ben ve alp(ferrari2000) avlak yerimize geldik oltalarımızı salladık lakin aşırı bir kalabalık vardı bulundugumuz yerde oltalarımızı taktırabilecegimiz bir yer oldugu için ileiye kalabalıgın oldugu yere daldık neyse dolaşan takımları açıp arada olta sallaya bildigimiz sırada aşagıdaki yavruları aldık fotograftakiler ercan ve benim 1 saatte yakaladıklarım 3 tanede alp yakaladı ama çinrkopları biraz utangaç oldugu için resimlerini çektirmedi saat 11 gibi toparlanıp evin yolunu tuttuk kalsak hala güzel balık yapıyordu lakin vakit yoktu kısa günün karı bunlarla döndük en sagdaki biraz lüferimsi gibi
Aydın ; Kıyıdan İstavritin bile mumla arandığı bu zamanlarda Çinekoplar oldukça güzel olmuş . Başarılarının devamını diler daha bol balıklı günler dilerim .
tebrikler kardeş bundan sonra hafta sonu kalender falan yok kardeşim. çekilir dert değil, mis gibi balık var, oltayı 3 dakika adam gibi yatırıp bekliyemiyorsun. hep yanlış alarm, hep yanlış alarm. yan tarafımdakilere gaz verip emirgana yollamasam bunlarıda alamıyacaktık hafta içi oparesyonunda görüşmek üzere ( lüfercik o lüfercik )
Tebrikler. Kalabalık can sıkıcı olabiliyor. Balık olduğunda hafta içi olsa bile kalabalık oluyor malesef. Sokağa çıkma yasakları artsa fena olmaz
ercan yalniz cuzma cumartesi vede pazar emirgan cok guzel balik yapti ve kimseler fazla yoktu seninde bu arada haberi olsun 3 gunun hasilati32 parca
alper biliyorum geçerken ikilemde kaldık, kalendere gidincede dönemedik geri. saat zaten 9 olmuştu. biz emirgandan geçerken tasma atan atanaydı
biara milletin benim oltaya dokunup dürtmesinden halisünasyon görmeye başladım kanka zaten tasmalamaya karşı acayip bi zaafım var