Dün gece gelen dişsiz haberine mütakip Öğlen özkan abiyi aradım, İş çıkışı hem malzeme alırız hemde biraz yoklarız diye ikimizde işten çıkışta üsküdarda buluştuk, malzeme vs. işini hallettikten sonra kayalıklara doğru indik, 3-4 atış boş geçti sonra yapıştırdım lüfercik biraz hareketliydi yukarı kaldıramadan tüydü, daha sonra balık almaya başladım tek tük daha sonra Özkan show başladı bende oturup bir sigara yaktım arada alıp zevk yaptım derken yanımızda ki balıkçıya levrek gelmiş büyük rapala atmama rağmen levrek 7 cm çakma çukma alete geldi. Yorgunum yarım yamalak yazdım kusura bakmayın. Bunlarda benim aldıklarım. Takım; shimano spedmaster power game 270 shimano excence c3000m 13-15 cm muhtelif sahteler [/url][/IMG]
Tebrikler Furkan, seriye bağladınız devamı da rastgelsin.. O levreklerin de alacakları olsun hep dandik madi sahtelere geliyorlar..
furkan tebrik ederim, adam gittiği her yerde balık tutarmı, senin sıfır çekme lüksün yokmu arkadaş, tebrik ederim avların daim olsun kardeşim, özkan abiye selam, rastgelsin.
Teşekkürler Erdem abi. İşimizi yapıyoruz Hakan abi. Aleyküm selam, sanada rastgelsin. Umarım kofana tutarım, teşekkürler Orhan amca. Eyvallah Emre abi hihi