Merhaba, Dün saat akşam üzeri 17:00 gibi meradaydım, balık bitikleri oynuyor 22:00 a kadar zorlayarak 9 parça aldım, ve mera değiştirme kararı aldık. Biraz karnımızı doyurduktan sonra soluğu anadolu yakasında aldık 24.00 gibi atışlara başladık ilk atışta balık geldi ve ara ara devam etti, atarken uğurlu sahtemin kopmasıyla morelim de gitti, saat 02.00 da balık kesti ve eve doğru yola çıktık. Daha iyileri sizlere rastgelsin. Not:resimdeki sahte 19cmdir. Takım, Daiwa crossfire 270 shimano hyperloop 4000fb 13-15 cm muhtelif sahteler
abi yapmayın bunu yaa giden var gidemeyen, var tutan var tutamayan var ,universiteye hazırlanan var , cyrr cıldırtmayın beni yaaa
Furkan coşmuşsun yine. emeğinin karşılığını almışsın tebrikler. Sürekli takım değiştiriyorsun, orta yollu takım öneri(leri)n nedir spin avlar için
Teşekkürleri Hatırlayamadım bende o kadar çok varki teşekkürler. Sağolun. Xcebeci dostum benim, sende alırsın meraklanma yakında.
Av yerine göre rüzgara göre kamış seçiyorum, Okuma helios harika bir kamış, yeni parti gelsin hepsinden alacağım boylarının.