Bugün akşam üzeri yine Özkan abi ile düştük yollara boğazda belirlediğimiz bir meraya vardık at çek at çek yapışan yok, hava karardı tek balık yok ata ata yürüyoruz ışıksız bir yerde balık geliyor ve bizi esir ediyor oradan biraz balık almayı başardık çok şükür. Saat 24:00 da avı sonlandırdık yarın iş var. İki gün av yok yorgunluktan ölüyorum. Takımlar; Okuma helios 240 Shimano nexave 3000sfc 10-13-15 cm muhtelif sahteler Özkan abinin aldığı balıklar Bunlarda benim aldıklarım
Furkanım Ellerinize kollarınıza sağlık bereketli ve bol avlarınız olsun inşallah. Sürekli Lüferler doldursun takımlarınızı rasgele.
Tebrikler Furkan, Özkan'la iyi bir ikili oldunuz, parti parti kaldırıyorsunuz balıkları. Sizin kamışlara çaktırmadan bir verici takıp izlemeyi düşünüyorum. Ne yapıp edip balığı buluyorsunuz bir şekilde.
Eyvallah Hakan abi, sende iyi gidiyorsun devamını dilerim. Sağolasın reisim, ağustos gelsede uzunda lüfer tutsak. Lüferde senden başkasını tanımam avların daim olsun. Aret abi sağol, lakin çok yoruldum biraz ara vereceğim.
Sağol Murat abi, bu akşam daha verimli bir av olacak düşüncesindeyim. Dün gidemedim yorgundum balığı boğmuş arkadaşlar bu akşam daha güzel olacak.