Boğaziçi at-çek part 02 Merhaba, Sabah 10 gibi uyanıp kendimi karagöz tutarken buldum dişe dokunur balık yoktu ve eve döndüm evdede rahat duramadım balıkların olduğunu bile bile evde durmakta olmazdı saat 20.00'da merada yerimi aldım tek başıma kafa dinliyorum kimsecikler yok ilk atış ve balık çakılıyor. Ara ara tekrar alıyordum, Bugün bir ara yaprak yakala bırak yaptım, ve katlanır kovanın azizliğine uğradım üstteki tutma yerinin bağlı olduğu kısım çıkıp 3 balığım suya düştü. Neyse ki kovama yine tek tek almaya başladım balıkları. Bu işe çok emek verdim gerçekten çektiğim sıfırları yoklamaları düşünemezsiniz emeğimizin karşılığını almaya başladık çok şükür. Takım dalarlı rapala kurşunsuz at çek. Takımlar; okuma helios 2.40 Shimano raranium ci4+ c3000 10-13-15 cm muhtelif sahteler.
devamını dilerim demiştim bu kadar cabuk olucağını tahmin etmemiştim iş çıkarıyosunuz bize kocamann tebrikler :thumb:
Tebrikler çok güzel bir av olmuş. En zevkliside kurşunsuz rapala ile at çek Kurşunlu bir süre sonra gerçekten işkenceye dönüşebiliyor...