Selamlar, Geçen ki avdan sonra yağmurda gitmem demiştim ama, dayanamayıp sabah 8 gibi uyanıp meranın yolunu tuttum 10 gibi de yerimi aldım. Yine balığı çözene kadar karavana yaptık 1 saat kadar, fakat bir şekilde almayı başardım. Bu sefer oldukca zorlu bir av oldu, gerçekten zor koşullar aşırı yağmur ve rüzgara karşı sahte yüzdürmeye çalıştık, balık aşırı açıkta ayrıca rapala rengi seçiyordu kamışları bayağı zorladık çatırdadı resmen mesafeyi tutturunca boş çıkmadım, boyu bir karış altı olanları saldım sanırm 15 16 tane civarı, irileşmiş olan sarıkanatları seçerek kovama aldım. Az zamanda iyi bir av çıkardığımı düşünerek mutlu bir şekilde hava kararınca dönüşe geçtim. Takımlar; Shimano Surf Leader Bx-g Shimano Biomaster 8000 muhtelif sahteler 200 gram kurşun 200 gram kurşun
Gerçekten maşallah, çok zorlu meşakkatli bir av yapmanıza rağmen oldukça bereketli olmuş, tebrikler... Daha nice keyifli ve bereketli avlar dilerim
tekrar tebrikler furkan kardeşim,dün özelden sorduğum sorulara samimiyetle verdiğin cevaplara teşekkür ederim ,kısmetin açık avların daim olsun
Tebrikler Furkan bugün bende oradaydım Birol beylede tanışma fırsatı buldum, ama şunu söylemeliyim azmine hayran kaldım dediğin gibi yağmur çamur demeden atmaya devam ettin doğal olarakta karşılığını aldın
Tebrikler Furkan yine konuşturmuşsun ustalığını . yağmur rüzgar , akıntıyla mücadele sonucu gelen sultanlar çok güzel. bereketli avlar dilerim.