Merhaba, Klasik haftasonu avlarımızdan birini daha yapmak için arkadaşlarla sabah 7.30 gibi meradaydık. Bu sefer Balıklar oldukça açık yolluydu tam benlik bir durum akşama kadar fırtına ve akıntıyla boğuşup balıkları tek tek kovama yollamayı başardım bunlar için çok uğraştım diyebilirim. Akşam havanın kararmasıyla hazırlanıp dönüşe geçtik güzel bir av günü daha geçirmiş olduk çok şükür. Takımlar; Shimano surf leader Shimano stradic 8000fj 5 cm max rap limon ve fanc Rapala bedeni 0.30 fc 200 gram kurşun
Furkan tebrik ederim arkadaşım raporlarda hiç birşey yokken sen gözümüzü gönlümüzü doyurdun,afiyet olsun:hungry: özkan görmesin:laughing: :laughing: :laughing:
Tebrikler Furkan, bu kadar rüzgarlı bir günde çok güzel bir av olmuş, tebrik ediyor, devamınıda diliyorum...
Shimano surf leader kamış 1400 TL Shimano stradic 8000fj 600 TL ( yaklaşık ) kardeşimizin takım 2000 TL civarı. herkesin kolay kolay sahip olabileceği bir takım değil. bununla beraber ben çoooooooooooooooook bulleyes lar olan shimano en üst makinaları olan abilerimizin - kardeşlerimizin bu dönem balık nasılsa alamayız deyip de gitmediklerini biliyorum. o yüzden bu arkadaşı takdir etmek lazım. bu yaşta bu gencin bu kadar bu işi sevmesi harika bir olay. tebrikler...
Furkan tebrik ederim bu zamanda harika bir av yapmışsın, zorlu şartlarda çalışmışsın ama karşılığını almışsın maşallah. Daha iyileri rastgelsin:thumb: