Merhaba arkadaşlar, Perşembe günü gelen haberler üzerine soluğu boğazdaki meramda aldım. Lakin biraz geç gittiğim için tek balık bile alamadan eve dönmek moralimi biraz bozdu açıkcası. Cuma günü yeniden gitmek için arkadaşımın ısrarına dayanamayıp sabah aynı yerde buluştuk. Kamışları açıp kurşunu ve en güzel sahtelerimden birini taktım , ava başladık. 1 saat kadar bir hareketlilik olmadı. Daha sonra tek tük balıklar görünmeye başladı. Ve öğlene doğru ise kıyamet koptu. Resmen yer gök palamut oldu. Meradaki herkes balık çekmeye başladı. Öyle bir balık ki yanyana beraber avlandığınız arkadaşınız ile aynı anda balıklar kaldırılmaya başlandı.reeling Balıklar oltaları karıştırsa da sorunsuz bir şekilde acele etmeden yukarı alındı. Tabii aceleci arkadaşlar balığa istediği zaman yol vermeyip kaldırmak için oltalara yüklendiklerinden 0.35 mm. bedenleri patlattılar. 730 gr.a kadar çok güzel boyda palamutlar alındı. Özellikle tam boy palamutların sudan kaldırırken ki mücadelesi müthişti. Balık 16.00 gibi kesti ve bizde bukadar yeterli dedik ve dönüşe geçtik Uzun yıllar hatırlanacak aşırı yorucu ama bir o kadar da keyifli bir palamut avı yaşamıştık. Bu balıklar daha güzel resimleri hak ediyor ama av yerinde şarjım bittiğinden maalesef resim çekemedim. Rastgele
Tebrıkler super av olmuş bende dun bogaz cıkısındaydı balıktan eser yoktu bırgun şans bızede guler umarım:
Çok keyifli bir av olmuş. Şarj sorun çıkarmasaymış daha da güzel bir görsellik olabilirmiş. Devamını dilerim, rastgelsin...
Böyle bir akına insan hayatında ancak birkaç kere denk gelir, 24 m. yasağı sayesinde bu avları daha sık yaşayacağımızı umalım. Tebrik ederim.
Birol Canım dostum Ellerinize sağlık daha güzel ve bereketli avlar dilerim. Hayırsızlarada Bol bol selamlar.....
Tebrikler Birol abi. O an orda olmak isterdim herkes gibi Ama senin gibi nasibinde olanlar ancak ordaydı. Tekrar tekrar tebrikler
Teşekkürler Güray. Palamut balığı böyledir. Hızlı yüzen sürü balığı olduğundan diğer balıklar gibi bir merada takılmaz. Saati saatini tutmaz garip bir balıktır. İnşallah denk gelirsin sende bir gün. Teşekkürler Seçkin. Teşekkürler Volkan. Bir dahaki sefere güzel resimlerle artık....Rastgele Teşekkürler Aret. Aynen dediğin gibi. Her zaman denk gelinmez böyle bir ava. Rastgelsin sanada. Teşekkürler Ali Abi. Sanada bereketli ve keyifli avlar dilerim. Rastgele. Teşekkürler Ahmet. Kısmet , bir gün önce bende sıfır çekmiştim. Kısmetten ötesi yok. Teşekkürler Sabri. Rastgele sanada. Aynen Roy. Bıkmadan usanmadan at-çek....
resimleri simdi pcden gördümde, bunlar 250gramdan fazladir heralde di mi 2 veya 3kisi tuttugunuzu tahmin ediyorum.
Tebrik ederim, biz daha palamuta fırsat bulamadık ilk fırsatta inşallah, şimdilik bakıp bakıp fotolara iç geçiriyoruz. Daha güzelleri gelsin tekrar tebrikler.
Teşekkürler Hüseyin Bey. Balıklar 250 gr dan biraz fazla. 600-730 gr arası genelde. Kendimizi kaptırıp biraz fazla tutmuşuz Teşekkürler Okan Bey. Sizede nasip olur inşallah diyelim.