Herkese merhaba ; Bugün çok sevdiğim forum arkadaşlarım ile yaptığımız çok muhabbetli bol balıklı avdan benim payıma düşenler. Balıkların tamamı kaşık ile alınmıştır. Balıklar binbir zorlukla çok açıktan ve dipten alınmıştır. Daha iyileri sizlerin olsun.
aliiiiiii maaşallah daha iyileri rast gele güzel bir gündü inşallah hep beraber daha güzel günlerimiz avlarımız olur en kötü günün böyle olsun
Teşekkürler Recep abi daha iyileri senin olsun Sağol Sabri gerçekten güzel bir gündü Allah dostluğumuzu daim etsin. En kötü avımız ve muhabbetimiz böyle olsun.
teşekkürler daha iyileri sizin olsun. ahh fatih kardeşim ahh sen bu zamanları kaçırıyorsun ya ben bişey demîyorum sana. en yakın toplantıya gel ocaktan sonra çok ararsın bu günleri demedi deme
Sevgili Ali tebrikler, gerçekten bereketli bir av yapmışsın Hele ki sahteyle yapılan avın kıymeti ve keyfi çok daha güzeldir:thumb: Nice bereketli ve güzel avlar dilerim hep birlikte...
Oradaydım Canlı yayında izledikten sonra bir de burdan tebrik edeyim bari Dün için teşekkür ederim, güzeldi gerçekten..
Çok teşekkür ederim sizede rastgelsin. Sağol Mustafa abi beraber nice balıklara... Sağol İsa abi bir türlü görüşemiyoruz. En kısa zamanda görüşmek dileği ile... Teşekkür ederim. Sizede rastgelsin Teşekkür ederim reis. Ali bey sağolun daha iyileri sizin olsun. Sağol Deniz kardeşim beraber nice bol balıklı avlar geçiririz inşallah. Ben teşekkür ederim güzel bir gündü en kötü günümüz böyle olur inşallah.
Tebrikler Ali Rıza, Biz Rapala işine ısınamadık, beceremiyoruz bu işi, sen kapmışsın haliyle balıkları da almışsın arada yemliye de gel Bekleriz
Abi çok zevkli bir av rapala yada kaşık avı yemliyede gidiyorum ama bu aralar üsküdarda takılıyorum hem yakın bana hemde balık alıyorum abi. En kısa zamanda görüşmek dileği ile... Teşekkür ederim . Neden olmasın sizede nasip olur bu balıklar boğazda bolca var ancak sezon ocak sonuna kadar zayıflar bu güzel günleri değerlendirmeniz dileği ile...