SELAM avcı dostlar dünden kararlaştırdığımız gibi babam ve kardeşimle yarın bi avlağımıza gidelim bakalım nevar ne yok dedik pazar vesilesiyle kahvaltımızı yaptık ama erken gitmedik ava saat 12:00 civarlarıydı avlağımıza vardık takımlarımızı açtık hemde ben yeni kamışı deniycek olmanın heycanıyla evet yeni kamışımdan çok memnun kaldım 185 200 gr çalıştım atarı iyi sert aksiyonlu banamısın demedi yeni kamışım daiwa crossfire 4.50 3parça 100 250 avlağa vardığımızda sıyırtma ile istavrit alanlar vardı takımlarımızı açtık rapalalarımızı taktık başladık at çeke balık seyrekti bide çok yaprak çinekop vardı bir çoğunu suya geri iade ettik elimizde kalanlar bunlar herkese bereketli avlar
Tebrikler, Kasım ayı gelince rapalacılık kendini göstermeye başlamış. Ay sonuna kadar iyice bollaşır ve hepimiz 1-2 ay bu güzel avı yaparız diye düşünüyorum. Rastgelsin.
Evet Kasım ve Aralık aylarını sırf bu yüzden seviyorum Tebrikler, niceleri rastgelsin, yeni kamış hayırlı olsun..
Elindeki kamış surf kamışı,bununla nasıl bir tertibatla sahteleri atıyorsun bilgi verirsen sevinirim.Büyük ihtimal öne kurşun takıyorsun ama bu aksiyonu bozmuyormu ve atarken takılma yaşamıyormusun.
yakaladığınız balıkları bu dönemde almak gerçekten zor, sabır ve dayanaklılık isteyen günler, sarıkanat ve lüferler göz dolduruyor. avınız için tebrik ederim. boğazda balık uzun zamandır var fakat meşakkatli, ileri ve dibi bulan azda olsa iri balığı alıyor. çok sayıda yaprak olduğu için dillendirmek istemiyordum. herkese rastgele,
yemli lüfer takımının tertibatının uzun bedenlisini düşünebilirsiniz mesela onda iğne hırsız mantar var bunda rapala kurşun klipse takılıyor birtanede küçük fırdöndü beden fırdöndüden uzatılıp ucuna rapala bağlanıyor rapalayı ayak dibine atış yönüne sağ tarafa koyarak arkadan atış yaptınmı bi sıkıntı olmuyor