Merhaba Arkadaşlar Geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar GÜnü yakaladığımız balıkları ancak paylaşmaya vakit bulabildim. Daha önceki günlerde göre biraz daha zayıf geçen avlarımız oldu. Biz havanın lodos olmasından dolayı ve suların Halen soğumamasından dolayı avlarımızın zayıfladığının kanısına vardık. ama tabi farklı sebeplerde olabilir. Bu hafta sonu tekrardan gitmeyi planlıyoruz ama nasip. Herkese Hayırlı Avlar en Güzel Günler Sizinle olsun... Cumartesi Sabah Suyu Avımız.. Pazar Sabah Suyu Avımız.. Herkese Hayırlı Avlar..
maşallah maşallah. boğazdan geçse belki buralarda bollaşacak ama boğazdan geçemiyor mübarek reeling elbetteki latife avlarınız herdaim keyifli vede bereketli olsun
maşallah güzel av olmuş hala balık kanalda bi yaklaşamadı kıyıyada saolsun gırgırlar musade etmiyor yaklaşamıyor sahil kıyısına boydan boya ağ atıyorlar
Bu Sabah Bir Akrabam Merayı Kontrol etti 13 Lüfer 20 civarlarında Sarıkanat Aldı.. Sanırım Balık Çanakkale boğazında Meraladı..
Hemşerim Tebrikler oralardan güzel balık haberleri geldi banada ç.kaleye geldim ben ancak balık için değil cemiyetimiz vardı günü birlikti kalacak olsaydım sana haber vericektim daha iyileri oltandan eksik olmasın
Balık içinde birgün gelmeniz nasip olur İnşallah. Teşekkür ederim İnşallah Hepimize daha güzelleri nasip olur