Mera. Sarıyer Yem. Yaprak Zargana Takım Klasik mantarlı dip takımı Herkeze selam herkezden gelen lüfer raporları kanımı kaynatmış ve nerdeyse her gece av yaptım lüfer peşinde koşmaktan sarıkanat tutamaz oldum Artık yorgunlukla beraber lüfer senden vazgeçtim deyip sarıkanata talim oldum bu hafta 5 kere boğazdaki avlağımdaydım ve hiç boş dönmedim sayı olarak gayet tartmınkar avlar yaptım arada kaçan lüferler ve 2 3 tane alıkoyduğum lüferde oldu bunlarda fotoladığım bi kaç kare herkeze rastgelsin
Teşekkür ederim. eh bişeyler yapmaya çalışız işte daha eksiğimiz çok daha ıyileri sizin olsun. Rasgele
Yahu Emin, seni tebrik etmek artık nefes almak, su içmek gibi bişey oldu.. sen boş bi rapor aç biz tebrik edelim gerçekten iyi avlar yapıyorsun, helal olsun :thumb:
mera baya bır uzak evet sabahlıcagını bılsem sorun olmaz sabah donerım ama sen erken donersın kesın haberleselırız
seni gidi seni.. bensiz kaçamakLar he Daha iriLeri rastgeLsin kardeşim bravo azmin ve emeğinden ötürü..
Tebrikler dişli bi av olmuş gerçekten emeğinizin sonucunu almışsınız sonunda daha irilerinin rast gelmesi dileğiyle...
. xfisher a noldu Berkan abi tereddütte kaldım omu değilmi die saol Berkan abi yok abi estafırullah o kadar pişmedik daha bişeyler yapmaya çalışıyoz.daha iyileri rastgelsin
sen yoksun ki ortalıklarda gizli gizli balığa kaçıyon ayıpsın her zaman gideriz beraber paslaşalım bu hafta yine Orhan abi bilio artık merayı