Merhaba arkadaşlar, Adım Serbülent Bay, sizlerin aranıza İstanbulun ve boğazın en kuzey noktası sayılan Sarıyerden katılıyorum, aslen Giresunlu olup doğma büyüme Sarıyerliyim ve bununlada gurur duyuyorum İlk balık avı denememi, 6 yaşında el çaparisi ile yaptım, ilk kamış makine takımıma kavuşmam ise 9 yaşımda oldu, işte o gün bugündür balık avı ve özellikle İstanbul boğazı tutkunuyum. Sizleri ve siteyi uzun bir süredir ilgi ve beğeniyle takip ediyorum, artık benimde bu oluşumun içerisinde bulunmam gerektiğini düşünerek eğer sizlerde kabul ederseniz aranıza katılmaya kara verdim. Genellikle Aşiyandan Garipçe köyüne kadar olan bölge içerisinde her hafta avlanmaya giderim, bende elimden geldiğince İstanbul boğazı güncel kıyı raporları adlı konuya gözlem ve av sonuçlarımı aktaracağım.
Sevgili Serbülent hoşgeldin... Bunca zamandır dışarıdan takip edip aramızda olamaman beni şaşırttı... Dostluk ve paylaşım adına... Forumdan üst düzeyde faydalanmanı dilerim...
Dostum hoşgeldin.Seni yakından tanıyan biri olarak tecrüben ve azminle,paylaşımı seven tutumunla bu siteye çok faydalı olacağını düşünüyorum. Keyifli paylaşımlar.Rastgele.